banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Buse Varol ile Alişan arasında kriz mi var

Şarkıcı Alişan ile eşi oyuncu Buse Varol'un boşanacakları iddiaları magazin gündemine adeta damgasını vurdu. Bu iddialara en net yanıt Buse Varol'dan geldi.

13 Şubat 2022 Pazar 20:33
Buse Varol ile Alişan arasında kriz mi var
banner299
Buse Varol ile Alişan arasında kriz mi var? 

Boşanma iddialarına son noktayı Buse Varol koydu

Şarkıcı Alişan ile eşi oyuncu Buse Varol'un boşanacakları iddiaları magazin gündemine adeta damgasını vurdu. Bu iddialara en net yanıt Buse Varol'dan geldi. Alişan ile aralarında kriz çıkıp çıkmadığına dair net cümleler kuran ünlü oyuncu, verdiği yanıt söz konusu iddiaların tümünü ortadan kaldırmış oldu.

MATBAA

Buse Varol geçtiğimiz gün bir otelde arkadaşları ile buluştu. Otel çıkışı magazincilerin sorularını yanıtlayan Buse Varol, eşi Alişan ile ayrılacakları iddialarına son noktayı koydu. Haklarında çıkan tüm iddiaları yanıtlayan Buse Varol, eşi Alişan'a boşanma davası açtığı haberi hakkında da konuştu.

ALİŞAN İLE BUSE VAROL'UN ARASINDA KRİZ VAR MI?

Alyansını çıkarması ile ilgili konuşan Buse Varol, "Yüzük ya da başka bir şey, onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum." dedi.

Kriz iddialarıyla ilgili de konuşan Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz." dedi.

BUSE VAROL BOŞANMA DİLEKÇESİ VERDİ Mİ?

Eşi ile hiç görüntü vermemeleri konusuna da değinen ünlü oyuncu, "Denk geliriz illa ki. Buralardayız. Bir yere gittiğimiz yok" dedi ve mahkemeye boşanma dilekçesi vermediklerini belirtti.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV