banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çağla Kubat Dünya şampiyonu oldu

Çağla Kubat, Dünya'nın en iyi sörfçülerinin yarıştığı IFCA (International Funboard Class Association) da şampiyon.

09 Temmuz 2013 Salı 10:53
Çağla Kubat Dünya şampiyonu oldu
banner312
Çağla Kubat Dünya şampiyonu oldu
Çağla Kubat, Dünya'nın en iyi sörfçülerinin yarıştığı IFCA (International Funboard Class Association) da şampiyon.

Geçtiğimiz hafta Alaçatı Çağla Kubat Windsurf Academy’de yapılan IFCA dünya sörf şampiyonasında Çağla Kubat ipi göğüsleyerek Dünya şampiyonu oldu.

30 yaş üzeri bayanlarda Çağla Kubat’ın birincilik ünvanını hak ettiği şampiyonada, gençlerde zorlu rakipleri arsından sıyrılıp, büyük bir farkla Poyraz Akay da Dünya şampiyonu oldu. Çağla Kubat Windsurf Academy’nin öğrencisi olan Poyraz Akay, ilk günden itibaren favoriler arasında gösteriliyordu. Şampiyonayı düzenleyen ünlü sörfçü Çağla Kubat, yarışçı olmanın yanında ilk kez uluslararası bir şampiyonanın organizasyonu da üstlenerek, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Şampiyonanın ödül töreninde yaptığı konuşmada Çağla Kubat; “Çağla Kubat Academy olarak ev sahipliği yaptığımız şampiyonanın organizasyonunu Gorbon Sports Management ile birlikte üstlendik. IFCA Çocuk, Genç ve Büyükler Şampiyonası, dünyada çocukların ve gençlerin unvan aldıkları tek yarış. Her sene başka bir ülkede yapılan bu şampiyonayı Türkiye’de gerçekleştirmek benim hayalimdi.
22 ülkeden sörfçüler farklı kategorilerde yarıştı. Bizim çocuklarımız için de katkı sağlayan, anlamlı bir deneyim oldu. Yarışan tüm sporcuları tebrik ediyor, ülkemizde sörf sporunun gelişmesi, yeni sporcuların yetişmesi için ilgi gösteren, başta Vestel ve Mobotix olmak üzere destek verenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV