banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cansu Tosun'dan yeni açıklama

Önceki gün Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşayan babası Kenan Tosun hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

11 Ocak 2024 Perşembe 15:19
Cansu Tosun'dan yeni açıklama
banner322
 Cansu Tosun'dan yeni açıklama

Babamla görüşüyorum, Serenay ile merhabalaşırım

Önceki gün Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşayan babası Kenan Tosun hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Samimi açıklamalarda bulunan Cansu Tosun, babasıyla küs olmadığını Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alabileceğini de sözlerine ekledi.
Şimdilerde hem Kirli Sepeti dizisinde boy gösteren hem de "Pembe Pırlantalar" adlı tiyatro oyununda rol alan Cansu Tosun, Etiler'de objektiflere yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Cansu Tosun, "Tiyatro gayet güzel gidiyor, seyircimize yakın olmak bana iyi hissettiriyor" dedi.
Açıklamalarına devam eden Tosun, "Daha iyi nasıl olur diye düşünürüm. Zorlarım her zaman ve heyecanlı olan kısmı da bu bence oyuncu için" dedi. Mücadele etmeyi, keşfetmeyi ve yapmadığının peşine düşmeyi sevdiğini ifade eden oyuncu "Benim düşüncem bu şekilde. Adrenalin seviyorum" diye konuştu.


"BABAMLA GÖRÜŞÜYORUM, SERENAY İLE MERHABALAŞIRIM"

Geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Babanızla görüşmediğiniz konuşuluyor" yorumuna "Öyle bir şey yok. Ben annemle de babamla da görüşüyorum" yanıtını verdi.

Cansu Tosun, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna karşılık da "O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar... Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim" ifadelerini kullandı.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV