banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ece Erken'in İnkar aşkı

Ece Erken, adının Bengü'nün eski nişanlısı Akın Altan ile anılmasına tepki göstermişti.

06 Ağustos 2013 Salı 16:00
Ece Erken'in İnkar aşkı
banner321
İnkar aşkı
Ece Erken, adının Bengü'nün eski nişanlısı Akın Altan ile anılmasına tepki göstermişti.


Pop şarkıcısı Bengü ile uzun süreli bir ilişki yaşayıp nişanlandıktan sonra sonra evlilik beklenirken yollarını ayıran Akın Altan, kendini Çeşme’ye bıraktı. Ayrılık haberleri ile gündeme gelen Bengü ve Akın Altan çifti herkesi şaşırtmıştı.
Çeşme’de tatil yapan Akın Altan, en son iki gün önce bir eğlence mekanında sunucu Ece Erken ile görüntülenmiş ve Erken, basın mensuplarını yanlış bir şey yazmayın diye uyarmıştı. Aralarında yakınlaşma olduğu iddia edilen ikili şimdi de Çeşme Çiftlikköy tarafında bulunan bir beach clubda gün boyu birlikte tatil yaptı. Baş başa güneşlenen ve gün boyu denize girip sohbet eden ikili mekandan da birlikte ayrıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV