banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Editörümüz Müslüm Söyler'e Başarılı Radyocu Ödülü

Uzun yıllar Sitemizde Haber editörlüğü ve yazarlık yapan, aynı zamanda engelliler camiasında yöneticilik kariyeri bulunan radyo ve tv programcısı Müslüm Söyler'e başarılı radyocu ödülü verildi.

03 Ocak 2022 Pazartesi 14:02
Editörümüz Müslüm Söyler'e Başarılı Radyocu Ödülü
banner267
 

Ülkemizin sayılı radyo ve TV sunucularından biri olan Özlem Kurt Bakırköy Maranta’da sanatçı dostlarına gece tertip ederek farkındalık getirmek istedi.

Bu yıl ilki düzenlenen ve her yıl olması planlanan insanların yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan kişi kurum ve iş insanlarını teşvik etmek amacıyla, sinema, sahne sanatları, iş dünyası  ve kültür alanlarından birine verilen ‘’Özlem’le Gökkuşağı Sanat ve Onur Gecesi'' adıyla gece organize edildi.

Gece coşkulu ve kalabalık bir şekilde başladı. Organize edilen gecede Özlem Kurt konuşmasında ‘’Bu aralar yapılan ve adına gece denilen her şeyden değişik spekülatif duyumlar duyuyorum.Ben bu gecede sadece dostlarımı, sevenlerimi ve ailemi konuk olarak çağırdım ve geldiğiniz, teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim.’’dedi.

Gecede dünyaca ünlü Osmanlı Modacısı Tarih Araştırmacısı Sabiha Alakuşu hanımefendi, bunun yanında Sabah Gazetesi İstanbul İstihbarat Şefi Mustafa Kaya, Magazinkolik.com genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur, Ses  sanatçısı Cansever, sanatçı Şafak Sönmez, Şair Semra Kaygun, Oyuncu ve sunucu Özlem Ören,Radyocu Müslüm Söyler, İstanbul Aktüel Medya Grup Başkanı duayen gazeteci Osman İslam, Türk sinemasının taçsız kraliçesi Şükran Çağman ve birbirinden değerli sanatçı, sinemacı , şair, akademisyen ve bir çok ünlü isim katıldı.Bu da gelecek nesillere ışık olduğunu düşünerek tasarladığım kostümleri tarihinden şaşmayarak dünya insanına sunuyorum. Beni bu geceye davet eden değerli arkadaşım  Özlem Kurt’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.Gecede ayrıca sanatçı Cansever’de ödülünü alırken günlerdir sosyal medyada ve diğer yayın organlarında SMA  hastası Hamin için ses olmuştu.Bütün ülkede bu amansız hastalığın sesi olan Cansever ’’Ne olur bu sesimize kulak verin Hamin ve siğer SMA hastalarının sesi olmak için yola çıktım.İnanın gücüm olsa ben kendim yaparım, herkes bir tele bile verse bu hastalıktan her gün belki biri kurtulabilir.Benim hayatım çok çileli ve acı tramvalarım var. İnsanlarımız ölmesin, bu toplumun dinamikleri olan çocuklarımıza ışık olalım’’ dedi.Bazen duygulu ve bazende coşkulu organizasyonun sonunda Özlem’le Gökkuşağı Sanat ve Onur Gecesinde ödüllerini alan birbirinden değerli ve  kendi alanlarında başarılı sanatçılar teşekkürlerini Özlem Kurt!a sundular.

Ödül alanların arasında Radyo ve Televizyon programcısı aynı zamanda yazar ve editör Müslüm Söyler'e de başarılı radyocu ödülü verildi. Sanat dalında Şair ve sunucu Semra Kaygun ve Barbi lakaplı sunucu ve oyuncu Özlem Ören'de ödüle layık görüldüler.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV