banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erol Köse'den çıldırtacak Eurovision açıklaması

Dr. Erol Köse'den müthiş ifşaat: "TRT Eurovision için Kıraç'ı düşünüyordu, biz bunu sosyal medyadan duyurunca, gelen tepkiler üzerine Kıraç'tan vazgeçildi.

14 Ocak 2012 Cumartesi 10:07
Erol Köse'den çıldırtacak Eurovision açıklaması
banner264
Erol Köse'den çıldırtacak Eurovision açıklaması
Dr. Erol Köse'den müthiş ifşaat: "TRT Eurovision için Kıraç'ı düşünüyordu, biz bunu sosyal medyadan duyurunca, gelen tepkiler üzerine Kıraç'tan vazgeçildi.

Türkiye’nin en iyi prodüktörlerinden Erol Köse, Twitter’ı sallayan isim olarak biliniyor. Erol Köse’nin son icraatı, Eurovisin’da Türkiye’yi temsil eden Yahudi asıllı sanatçı Can Bonomo’nun fotoğrafını paylaşırken, Can Bonomo’yu Kemal Sunal ve Mustafa Sandal’la özdeşleştirmesiydi.
 
CAN BONOMO 21. YÜZYIL OZANI!..
 
Erol Köse’yi aradık ve sorduk:
 
“Bunu niçin yaptınız?..Hafife alma olarak algılandı? Can Bonomo’yu hafife mi alıyorsunuz?..
Erol Köse sorumuza şöyle karşılık verdi:
 
“Hayır, öyle değil. Can Bonomo’yu ben modern çağın değişik söylemi olan, zamanın, 21 yüzyılın bir ozanı olarak görüyorum. Cem Karaca gibi görüyorum. Barış Manço gibi görüyorum. Eurovision’a seçilmesi beni çok şaşırttı ve beni çok sevindirdi. Çok olumlu buluyorum ve çok başarılı olacağına inanıyorum. TRT’yi de çok takdir ettim böyle bir insanın önünü açtığı ve gençlerle buluşmasını sağladığı için…”
 
O FOTOĞRAFLARI NİÇİN ÖYLE KULLANDI?
 
Erol Köse, “Kemal Sunal ve Mustafa Sandal” benzetmesi için de şunları söyledi:
 
“Ben gündeme getirmek istediğim insanlara espritüel yaklaşıyorum.Onları mahsustan böyle öne çıkartıyorum. Bilakis onların reklamını yapıyorum. Hadise’de de öyle oldu. Ben paylaşınca rating artıyor.Hadise’yi gündeme aldıktan sonra popülerliği on kat arttı.”

KIRAÇ AMATÖRLER YARIŞMASI DEMİŞTİ!.. EROL KÖSE NE DİYOR?
 
Kıraç’ın “Eurovision amatör yarışmasıdır!” şeklindeki sözlerini değerlendiren Erol Köse şunları söyledi:
 
“TRT Kıraç’ı açıklayacaktı. Biz Sosyal Medya’da Kıraç’ın durumunu açıklayınca, tepkiler gelince (TRT) vazgeçti. Kıraç kendisiyle çelişen bir arkadaş…Kendisi (Bonomo’nun Yahudiliği üzerinden Türklükten bahsedince) ben de kendisine, “Elindeki gitar Türk icadı değil, gitarı bırak, bağlama çal o zaman” dedim.”
 
ETEK GİYERİM AÇIKLAMASI!.
 
Erol Köse, “Sizin bir açıklamanız var, Kıraç gitmezse etek giyerim!” diye…Kıraç gitmedi, ne diyeceksiniz” şeklindeki sorumuz üzerine, “Öyle demedim. Kıraç’a teklif edilmediyse etek giyerim, dedim. Nitekim, Kıraç kendisine teklif edildiğini söyledi.” Diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV