banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
12 Mayıs 2024 Pazar

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Ferman Toprak Büyükçekmece’de esti.

“Hayatı Tesbih Yapmışım” isimli son albüm çalışmasıyla müzik severlerin dikkatini çeken Ferman Toprak,babalar günü etkinliğinde Büyükçekmece’de yer alan İstanbul’un en büyük su parkı olan Aqua Marine’nin amfisinde mini bir konser verdi.

17 Haziran 2014 Salı 06:43
Ferman Toprak Büyükçekmece’de esti.
banner266
Ferman Toprak Büyükçekmece’de esti.

“Hayatı Tesbih Yapmışım” isimli son albüm çalışmasıyla müzik severlerin  dikkatini çeken  Ferman Toprak,babalar günü etkinliğinde Büyükçekmece’de yer alan İstanbul’un en büyük su parkı olan Aqua Marine’nin amfisinde mini bir konser verdi.

Tefonda Koçluk

Sıcak havaya rağmen hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Ferman Toprak,dillerden düşmeyen “Hayatı Tesbih Yapmışım” isimli şarkısıyla kendisini izlemeye gelen sevenlerine  keyifli anlar yaşattı.


Babalar Günü Etkinliği kapsamında en güzel şarkılarını İstanbullulara sunan Ferman Toprak,”Bugün çok özel bir gün.Başta kendi babam olmak üzere tüm babaların bu özel babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Bütün babalara sevgilerimi sunuyorum” dedi.


Başarılı isim Ferman Toprak’ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden hayranları, son ayların modası haline dönüşen selfie için de Ferman Toprak’la  objektiflere poz verdi.


Sıcak havaya rağmen Büyükçekmece’de seslendirdiği şarkılarla adeta havayı serinleten Ferman Toprak hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği günde sevenleriyle  bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV