banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fon vurgunu Dallas dizisi!

Seçil Erzan'ın kırılan telefonundaki mesajlar kurtarıldı, ortaya Dallas dizisini aratmayacak aşk hareketliliği çıktı.

04 Ocak 2024 Perşembe 10:21
Fon vurgunu Dallas dizisi!
banner322
Fon vurgunu Dallas dizisi!

Seçil Erzan'ın kırılan telefonundaki mesajlar kurtarıldı, ortaya Dallas dizisini aratmayacak aşk hareketliliği çıktı. Erzan'ı Atilla Baltaş Arda Turan'dan, evlilik hazırlığında olduğu Candaş Gürol ise Fatih Terim'den kıskanmış.

Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Denizbank'ın Levent'teki şube müdürü Seçil Erzan'ın beyaz kırık telefonu ve sim kartının incelenmesi tamamlandı. Erzan'a ait 181 bin 538 mesajın incelendiği, 553 sayfalık bilirkişi raporu davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştı.

Bilirkişi raporunda, Erzan'ın bir yandan fon vurgunu işindeyken diğer yandan da hızlı aşk trafiği yaşadığı ortaya çıktı. Telefonuna 'Ogün Amca' diye kaydettiği iş insanı sevgilisi Atilla Baltaş, Erzan'ın Arda Turan ile ilişkisi olduğunu düşünüyor, bunu da mesajlarında şu şekilde dile getiriyor:

Seçil Erzan ile nişanlısı Candaş Gürol'un Fatih Terim ile Bodrum'daki yazlığında çektirdikleri fotoğraf ortaya çıkmıştı.

Seçil Erzan: Lütfen aç telefonunu. Bu adamlar daha çok kudurdu. Arda benim kardeşim. 15 yaş küçük benden. Her şeyi yanlış anlamışsın bitanem. 2 milyon TL kredi verdik. Araba olmuyor mu? Bu çocuklar benim kapıma gelmesin.
Atilla Baştaş: Hele bu kadar seni severken, hani kardeşindi

Erzan: Kardeşim işte Kur'an çarpsın. Allah canımı alsın. Ara sor yanında konuşayım

Baştaş: Ve otururken orada

Erzan: O da kardeşi de beni abla gibi seviyorlar. Allah şahidim olsun. Eşi ile de tanışıyorum. Yemin ederim. Kur'an çarpsın. Annemin üzerine yemin ederim.

'HOCAYLA YAKINLAŞMAN OLDU'
Benzer bir kıskançlık ise evlenmeyi düşündüğü, nişanlısı avukat Candaş Gürol cephesinde gelişiyor. O da Seçil Erzan'ı Fatih Terim'den kıskanıyor. İşte o mesajlar:

Candaş Gürol: Fatih işin içinde !!! Ben eminim! hocayla bir yakınlaşman oldu. Bilmediğim daha cok sey var ben eminim. Kafayi yiyorum kafayı. Bir akşam içip geldin "bankadan arkadaşlarla karşılaştık" dedin. O da kim bilir neydi. Beni aldattın belki de defalarca.

Erzan: Bak bu işten kurtulmayayım ki yok ne fatih ne hoca ilişkisi. Söylediğim her şey doğru.

ŞİFRELER KIRIK TELEFONDA ÇÖZÜLÜYOR
Seçil Erzan'ın kırık telefonundaki ve sim kartındaki silinen mesajlar bilirkişi tarafından deşifre edildi.

'KARIMA ÇANTA ALACAĞIM 40 BİN DOLAR GÖNDER'
Gizli fona 15 milyon dolar kaptırdığı iddia edilen Arda Turan, eşine çanta almak için Erzan'dan para istemiş.

Mesajlara göre Turan, Erzan'ın gizli fon adı verilen sistemine para bulacak isim arayışında. Turan, mesajlarda, Erzan'a yüksek mevduattaki isimlerden para almasını öneriyor, para getirecek isimler aradığını belirtiyor ve karşılığında da Erzan'dan şu yanıtı alıyor: "Sen benim ölene kadar canım kanımsın kader birliği yapmışız biz artık. İyi ki ama iyi ki varsın. Bu akşam her şeyi çözecekler."

Bu mesajlaşmaların devamında ise Arda Turan, Erzan'dan eşi Aslıhan Doğan Turan'a çanta almak için para talep ediyor:

HİÇ LİMİTİM KALMADI
Arda Turan: Kelly Sellier 25 Crocodile Niloticus Lisse Bordeaux CK: 723.000 TL... Bir 30-40 bin dolar çıkar mı kredi kartına yatırsak... Aslıhan'a şu çantayı alsam...

Seçil Erzan: Çantayı alıyor musun? Ona göre biri bana gelebilir camın.

Turan: Alıcam gönderiyorum. Çektirdim karttan ama hiç limitim kalmadı.

Erzan: Rica etsem kim gelebilir

Turan: Egemen geliyor

Erzan: Tamamdır.

PARA ARIYOR, BULAMAYINCA SİNİRLENİYOR
Görüşme trafiğine göre Arda Turan'ın taleplerini yerine getirmeye çalışan Erzan'ın bir süre sonra Arda Turan'a para bulamamaya başladığı anlaşılıyor. Erzan, kendisine para getirecek isimler için Turan'dan yardım istiyor. Turan'ın nakit para verecek kimseyi bulamadığını yazdığı görülüyor. Konuşmaların devamı ise şöyle:

Turan: Hiç müşterimiz yok mu bunu koyacak mesela buna iyi bir şey verelim.

Erzan: Sen mi konuşacaksın?

Turan: Senin varsa tanıdığın ve bu işlemi yaptırdığımız daha önce

Erzan: Düşünüyorum.

Turan: Bir iki kişiye sordum nakitleri yok.

Fon işi sarpa sarınca da Turan, Erzan'a şu mesajları atıyor:

Turan: Seçil o para 5'e kadar gelsin, o kadar söylüyorum. Beni 1 aydır oyalıyorsun, pazartesi günü ailemi oradaki paramı garanti altına alan yazılı evrak istiyorum. Önce bu konuyu Fatih hocayla konuşucam.

Erzan: Seni oyalamıyorum.

Turan: Sana bir gram güvenmiyorum. Bana Çorlu'dayım deyip Fatih hocadan imza alıyorsun...

...

Turan: Salak yerine koydun, bu akşam bu iş olmasın bakalım ne olacak. Ben 1 aydır uyku uyuyamıyorum. Benim uyuyamadığım yerde kimseyi uyutmuycam. Çocuklarımın üzerine yemin ettim. Hadi bakalım. Benim kayışımı kopardın bakalım ne oluyor.

"MUSLERA'YI HALLET"

Raporda, tercüman Musa Mert Çetin'in 2022 Aralık ayında Erzan'la konuşmaya başladığı ve o dönem Galatasaray'da forma giyen Podolski hakkında konuştukları ve Erzan'ın Podolski'yi ikna etmesi yönünde mesajlar attığı görüldü.

Erzan: Canım sen Musl .. ve Poldi mutlaka hallet

Musa Mert Çetin: Tmm Seçom. Kardeşin çok çalışıyor

Erzan: Poldi?

Çetin: Sabahtan poldiyle buluşucam bütün parayı denizbank floryaya aktarıcak. Muslera ok

Erzan: ne kadar? Sabah erkenden giriş yapmam gerekiyor

Çetin: 500 dedi ama yarın akşam gel bana dedi ben sabah podolskinin işi halledip gelicem yanına. Nando beni sıkıştırmaya başladı pazar yurt dışına çıkıcam planımızı yapalım ona göre bende gününü söliyim kendisine. Normalde 5 inde bitiyor 9-10 gibi veririz dioduk ben fazla fazla 15 dedim ona biliosun.

Muslera'nın fona yatırdığı para sonrası geri ödeme istemesi üzerine Çetin'in Seçil Erzan'ı sürekli ödeme yapması konusunda sıkıştırdığı, Erzan'ın ise Çetin'i oyaladığı konuşmalar görüldü.

Çetin: Senden sonra Arda aradı, dedim bu hafta 650 ödiycez haftaya 550. Dedim Kaptan senin bu hafta alacağın varsa ne olur sabret önce buna ödeyelim yoksa Seçil'i patlatacak, hiç problem değil dedi. Musleraya odaklanabilirsin. Muslera, cuma 650 gelmezse direkt hocayla, Hakan Ateş'i arayacakmış. Ardadan ve Selçuktan rica et, önce Nandoyu ödememiz lazım. Sen direk Fatih Hocayı ara.

'45 GÜNLÜĞÜNE ARABA SATTIRDILAR, 11 AY OLDU'
AKŞAM, Seçil Erzan'ın 'çantacı'sı Nazlı Can'ın Tekirdağ'ın Yanıkağıl Köyü'ndeki insanlardan da para topladığını; köylülerin kiminin tarlasını, traktörünü satıp kiminin de kredi çekip parasını 'gizli fona' verdiğini gündeme getirmişti. Bilirkişi raporunda, 1 Mart 2023'te Erzan'ın Nazlı'dan 1 günlüğüne 100 bin TL istediği; Nazlı'nın ise "Bulurum, en kötü yengemde altın var o kadar eder" yanıtı verdiği görüldü. 7 Mart'ta ise Nazlı'nın Erzan'a "Bende de durumlar karışık, şimdi Gürel dediğim çocuğun kayınpederine gittik adam kıyamet koparıyor. Bana 45 günlüğüne diye araba sattırdılar tam 11 ay oldu diyor. Hiçbir şey istemiyorum sattığım arabamı yerine koyayım yeter diyor. 10 gün zaman istedim veremezsem benim arabayı satış yapacağım üstünü de bi şekilde bakacağız" yazdığı ortaya çıktı.

FULYA TERİM'E 16 BİN DOLARLIK SÜRPRİZ ÖDEME
Erzan'ın, Fatih Terim'in eşi Fulya Terim ile mesajlaşmaları da ortaya çıktı. O mesajlar şöyle:

Fulya: Sayın FULYA ADALET TERIM, 24.01.2023 tarihinde 1 adet 16.000,00 USD tutarın da Döviz Satış işleminiz gerçekleşmiştir. Seçil'cim selam böyle bir mesaj geldi.

Erzan: Sizin hesabınıza gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :)

Fulya: Hahahahahaha

Erzan: Nur abla ile bir konu görüştüm sizinle bugün konuşacak eğer onu yapabilirsek çok çok yüklü bir şeyi almış olacağız. Sizden başkası da yapamaz.

Fulya: Tamam canım nur geliyo konuşuruz.

'SENİN LAFINA VAZGEÇTİM HAYATIMDAN'
Erzan'ın kendisini tehdit ettiğini söylediği Semih Kaya ile 8 Mart 2023 tarihli görüşmesi ise özetle şöyle:

Erzan: Semih arıyorum seni

Kaya: Ne için görüşeceğiz abla. konforumu hayat kalitemi mutluluğumu aldınız.

Erzan: Binlerce defa özür dilerim. hayatımdan vazgeçtim

Kaya: Ne gerçeği abla 20 küsür alacağım olduğunu söylüyorsun bilmediğim başka gerçek mi var yarın bunu kapatacağını mı söylüyorsun. Ben de hayatımdan geçtim futbolu bıraktım ya senin lafına ben vazgeçtim hayatımdan.

MAHMUT AMCA'DAN 'KÂR TEŞEKKÜRÜ'
Erzan'ın mesajlarında 'Mahmut Amca' olarak hitap ettiği Mahmut Yılmaz'a kâr ettirtiği ortaya çıktı. Mahmut Yılmaz'ın 6 Ocak 2023'te Erzan'a "1 milyon gönderdim lütfen kontrol et" yazdığı, Erzan'ın "52700 usd olarak işlem girdik" şeklinde yanıtladığı görüldü. Erzan'ın 3 Mart 2023'te Yılmaz'a bakiyesinin 100 bin usd olduğunubelirten mesajına; Yılmaz 10 Mart'ta "Çok teşekkür ederim, benim için çok kazançlı oldu" şeklinde yanıt verdiği ortaya çıktı.







web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV