banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Gönül İşleri son bölümde Bedir geri döndü!

Pazar akşamlarının keyifle izlenen dizisi Gönül İşleri son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı.

13 Ocak 2015 Salı 02:21
Gönül İşleri son bölümde Bedir geri döndü!
banner265
Gönül İşleri son bölümde Bedir geri döndü!
Pazar akşamlarının keyifle izlenen dizisi Gönül İşleri son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Saadet Asrın'la uğraşmaya devam ederken Sevda'nın nişan telaşı Bedir'in geri dönmesiyle karışık bir hal alır. Servet ise mutluluğa yaklaşmaktadır. Gönül İşleri 13. bölümden kaçırdığın detaylar haberimizde.

Servet, Saadet ve Sevda’nın başında dolaşan kara bulutlar ne zaman dağılacak?
 
Saadet’in kara bahtı bir kez daha Asrın kılığında kapısına dayanmıştır. Polislerle girdiği çatışma sonucu yaralanan Asrın, bizimkilerin evine sığınır. Saadet, vicdanını dinleyip Asrın’ı iyileştirsem mi yoksa doğru olanı yapıp polise mi teslim etsem diye düşünürken evde komik anların yaşanmasına neden olur.
 
Bedir geri dönüyor!
 
Sevda medeni durumunu değiştirecek adımı atmıştır. Artık Gündoğarlar’ın gelini, Tibet’in biricik sözlüsüdür. Tibet nişan, Sevda kariyer planları yapadursun Lale’nin yeni oyunu taze sözlülerin üzerine kâbus gibi çöker. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de Bedir’in ani dönüşü işlerin iyice karışmasına neden olur.
 
Servet ve Yılmaz cephesinde işler iyiye gitmektedir. Ancak  işyerlerinde karşılaştıkları sürprizler rüzgârı bir anda tersine döndürür. Gönül İşleri ofisi ve Yılmaz’ın Yer’i henüz bilinmeyen bir düşman tarafından darmadağın edilmiştir. Yılmaz bu işin altından Alev’in çıkacağına inanır. Çok geçmeden Alev’i bulurlar ancak düşündüklerinin aksi bir durum karşılarına çıkar.
 
Servet, Saadet ve Sevda’nın başında dolaşan kara bulutlar ne zaman dağılacak? Servet, Yılmaz’la arasına koyduğu mesafede ısrarcı olacak mı? Saadet, Asrın’ın varlığını gizlemesinin bedelini nasıl ödeyecek? Sevda, Bedir ve Tibet arasında git gel yaşarken, yeni bir tercih yapmak zorunda kalacak mı?

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV