banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

HACİZ SAVAŞLARI

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal’a nafakasını ödemediği gerekçesiyle dava açıp hesaplarına haciz koydurmuştu. Mahkeme, Sandal’ın banka dekontlarıyla yaptığı itirazı kabul etti ve icra takibini durdurdu.

12 Ekim 2021 Salı 11:06
HACİZ SAVAŞLARI
banner304
HACİZ SAVAŞLARI

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal’a nafakasını ödemediği gerekçesiyle dava açıp hesaplarına haciz koydurmuştu. Mahkeme, Sandal’ın banka dekontlarıyla yaptığı itirazı kabul etti ve icra takibini durdurdu.
Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal’ın nafaka ve boşanma protokolünde yer alan kira bedelini ödemediğini öne sürerek 1.1 milyon liralık haciz ve tedbir kararı çıkarmıştı. Karara itiraz eden Sandal, eski eşine yaptığı ödemelerin banka dekontlarını İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi’ne sundu. Dekontlara göre Sandal, Bebek’teki bir banka şubesinden Jahovic’e 62 kalemde 968 bin lira ödemiş.
Mustafa Sandal’ın ayrıca, Çubuklu Vadi’deki villanın boşandıktan sonraki toplam kira bedeli olan 750 bin lirayı da eski eşine ödediği ve o belgeleri de mahkemeye sunacağı öğrenildi. İtirazı kabul ederek Emina Jahovic’in icra takibindeki birikmiş tüm alacak taleplerini durduran mahkeme, davayı erteledi. Dava, 20 Ocak 2022’de yeniden görülecek.

ANNE ADINA TAPU KAYDI YOK!

Emina Jahovic, açtığı davada “Mustafa, boşanmadan 1 sene önce gayrimenkullerini annesinin üzerine geçirdi” iddiasında bulunmuştu. Resmi kayıtlarda ünlü sanatçının evlenmesinden sonra annesi Tülin İleri adına oluşturulmuş bir tapu kaydına rastlanmadı.

Öte yandan Tülin İleri’nin çift evliyken Ulus’taki evini sattığı da öğrenildi. O dönem ayrıca Emina Jahovic’in ev tadilatı için Mustafa Sandal’a 1.5 milyon dolar para harcattığı ve kayınvalidesinin bu durumdan rahatsız olduğu öne sürülmüştü.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV