banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hayko Cepkin Konsere çıkmam dedi

Hayko Cepkin Hava muhalefeti nedeni ile konsere çıkmadı, firma yetkililerini de küfüre boğdu iddiası Antalya'lıları üzdü.

14 Şubat 2014 Cuma 15:38
Hayko Cepkin Konsere çıkmam dedi
banner263
Hayko Cepkin Konsere çıkmam dedi

Hayko Cepkin Hava muhalefeti nedeni ile konsere çıkmadı, firma yetkililerini de küfüre boğdu iddiası Antalya'lıları üzdü.

Küfürler havada uçtu Pınar SAĞIR Facebook adresinden bunları yazdı.

Sevgili dostlar Hayko Cepkin ile Saat 07.00 ućağı ile Antalya Havalimanına indik.Hava muhalefeti nedeni ile aracımız 20 dk geć kalması nedeni ile Hayko Bey bu konseri yapmıyacağını küfürlu bir dille anlatarak 13.15 ućağına biletini değiştirmek sureti ile geri dönmüştür.Tarafımızdan hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla konseri iptal etmiştir.






AKKAYA production yetkilisi Pınar Sağır Hayko Cepkin'in kendisine davranış şeklini kınadığını küfür ve davranışlarının hukuk karşısında hesap soracağını söyledi. sevgililer günü gibi özel bir günde bu tatsızlıkların yaşanmasından üzüntü duyduğunu belirten sağır. Antalyalılar başta olmak üzere tüm insanlığın sevgililer gününü kutluyorum dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • 21rwq 9 yıl önce yorumlandı

      yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV