banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Kayahan'ın kızına Sudanlı kardeş

Kayahan ve İpek Acar çiftinin kızı Aslı Gönül'e iç savaşlar ve doğal afetler nedeniyle her gün 5 bin 760 çocuğun yetim kaldığı Afrika'dan kardeş geldi.

23 Nisan 2013 Salı 11:33
Kayahan'ın kızına Sudanlı kardeş
banner229
Kayahan'ın kızına Sudanlı kardeş
Kayahan ve İpek Acar çiftinin kızı Aslı Gönül'e iç savaşlar ve doğal afetler nedeniyle her gün 5 bin 760 çocuğun yetim kaldığı Afrika'dan kardeş geldi.
 Ünlü sanatçı Kayahan, Kimse Yok Mu Derneği'nin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla başlattığı yetim kampanyası çerçevesinde, 9 yaşındaki Sudanlı Adil Muhammed isimli çocuğa sahip çıktı. Anne ve babasını kaybeden Adil'in eğitim, hastane ve barınma masraflarını bir yıl boyunca Acar ailesi karşılayacak.

KUZEY AFRİKALI YETİMİN FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE...

Kayahan ve ailesi, katıldığı Radyolar Ortak Yayın Programı'nda sponsor olduğu yetim çocuğun fotoğrafının yeraldığı teşekkür belgesini görünce duygulu anlar yaşadı. Kayahan, canlı yayında "Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğum Haftası'nda ben en büyük hediyeyi aldım. Teşekkür belgesini elime aldıktan sonra kızımı ve eşimi yanıma çağırdım yetimin yüzünü gördük hepimizin gözleri doldu yani yüreğimizi bir kere daha fark ettik. Buna siz vesile oldunuz Allah sizlerden razı olsun" dedi.

ASLI'NIN ÇEYİZİNDEKİ ALTINI SOMALİ'YE BAĞIŞLAMIŞTI

Programın konuklarından Kimse Yok Mu Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü Mevlüt Özkişi ise Kayahan'ın Somali yardım gecesinde kızının çeyizi için sakladığı altınını programa getirerek Somalili çocuklar için bağışladığını hatırlattı. Özkişi, "Ben o anı hatırladıkça gözlerim dolduğunu hissediyorum. Hayırlara vesile olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 O gün kendisinin de gözlerinin dolduğunu söyleyen Kayahan ise duygularını şöyle dile getirdi: "Estağfurullah, estağfurullah. Bunların hepsi görev, insan olana görev bunlar. O gün benim de gözüm dolmuştu. Aslı Gönül'ün çeyizinden bir şey veriyor olması, bir şeyi verirken manalandırmak çok önemli. Bir mana yüklemek lazım. Oradan bir şeyi çıkartıp kardeşi için vermesi insanlık için insanı kendine getirmek için gerekli güzel duygular. Peygamber Efendimizin dediği gibi olan olmayana vermeli bu dünyada denge başka türlü kurulamaz."

Ünlü sanatçı, yolu sevgiden geçen herkesi cep telefonundan 'Yetim' yazıp 5777'ye kısa mesaj atarak 5 lira bağışta bulunmaya çağırdı.

ALLAH'A, RESULÜ'NE VE ATATÜRK'E BAĞLIYIM

Türkiye Müzik Ödülleri töreninde yaptığı ve gündeme damgasını vuran konuşmasına da değinen Kayahan şunları söyledi: "Son zamanlarda yapmış olduğum bir konuşmadan dolayı bazı insanlar bir şeyleri yanlış anlamışlar bu arada onu da söylemek istiyorum. Sizler iyi bilirsiniz; ben hem bu memleketin şehitlerine hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hem de Rabbim'e hem de Resulü'ne sonuna kadar bağlıyım. Bedenimde hepsini birlikte yaşatabiliyorum. Sakın yanlış anlamasınlar bunlar bizim temel direklerimizdir. Tabii ki Rabbim ve Resulallah bizi hayata bağlayan her nefesi borçlu olduğumuzdur."

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV