banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Madonna'yı yuhaladılar

Saat 21:30'da sahne alması beklenen Madonna, 45 dakika rötarla sahneye çıkınca tepki aldı.

08 Haziran 2012 Cuma 00:43
Madonna'yı yuhaladılar
banner321
Madonna'yı yuhaladılar

Saat 21:30'da sahne alması beklenen Madonna, 45 dakika rötarla sahneye çıkınca tepki aldı.
Madonna'nın dünya çapındaki dans partisi öncesi açılışı ünlü İsrailli DJ Offir Nissim yaptı. Konser alanına ilk olarak Golden Circle bileti alanlar girdi, Madonna hayranları sahnede prova yapan ünlü yıldızı bir anda karşılarında görünce stadı inletti.

Stad tıklım tıklım, saha içi ve koltuklarda hiç boş yer yok. Saat 21:30'da sahne alması beklenen Madonna, 45 dakika rötarla sahneye çıktı.
  Sahneye, hayranlarının coşkulu  alkışları  eşliğinde çıkan Madonna, yine şovları ve  performansıyla  göz doldurdu.
 
Konserin açılışındaki şovda, kiliselerde kullanılanlara benzeyen  dev  bir tütsü ile çan  sesleri  dikkati çekti. Pop yıldızı  ilk olarak ''Girl Gone Wild'' şarkısını  seslendirdi .
 
Madonna'nın  seslendirdiği  diğer şarkılar şunlar oldu:
'Revolver, Gang Bang, Papa Don't Preach, Hung Up, I Don't Give A*, Express Yourself, Give Me  All  Your Luvin', Turn Up The Radio, Open Your Heart, Sağara Jo, Masterpiece, Vogue, The Erotic Candy  Shop , Human Nature, Like A Virgin Waltz, I'm Addicted, I'm A Sinner, Like A Prayer, Celebration.''
 
Sahnede gitar ve vokaldeki  performansını   sergileyen  Madonna'ya Kevin Antunes, Monte Pittman, Ric'key Pageot, Brian Frasier Moore, Kiley Dean, Nicki Richards, Jason Yang ve Sean Spuehler eşlik etti.
 
Türk Telekom Arena Stadı'nın dışına ''MDNA  Dünya  Turnesi  İstanbul  Konseri'' yazılı büyük branda asıldı.
 
Prodüksiyon ekibiyle birlikte yaklaşık 450 kişiyle  İstanbul 'a gelen Madonna'nın konserini yaklaşık 50 bin kişi izledi . Özel  güvenlik  şirketlerinin elemanlarıyla birlikte 1500  güvenlik  görevlisi  hizmet  verdi.
 
Yabancıların da yoğun ilgi gösterdiği konserde, biletleri iki günde tükenen koltukları dolduranların ağırlıklı olarak kadın hayranlardan oluşması dikkati çekti.
 
Saat 18.30'da stat kapılarının açılmasının ardından her yaştan Madonna hayranı yavaş yavaş yerlerini almaya  başladı.
 
Stada giriş kuyruklarında seyyar satıcılar üzerinde ''Madonna I Love You'' yazan bandanaları satarken, stadın satış stantlarında Madonna'nın lisanslı  ürünleri  hayranlarına sunuldu. Şarkıcının resmini taşıyan tişörtler 50 liradan, çantalar 40 liradan, posterler 20 liradan satıldı.
 
Konserin başlamasına yakın,  yoldan   aldıkları  biletlerin sahte çıkması üzerine stada giremeyen bazı vatandaşlar ile görevliler  arasında  tartışma yaşandı.
 
İzleyenler   arasında  ünlü simaların yanı sıra Lübnan'dan gelen ve Madonna'nın isminin harflerini taşıyan siyah üzerine pembe tişörtler giymiş bir grup kadın gibi hayranlar da dikkati çekti.
 
Stada kameraların girmesine izin verilmedi. Foto muhabirler ise sadece bir parçada görüntü aldıktan sonra stat dışına çıkarıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV