banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
24 Nisan 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MERVE BOLUĞUR ÇILGINA DÖNDÜ!

Merve Boluğur kendisi için “Murat’tan sonra toparlayamadı” yorumlarına sert tepki gösterdi!

07 Ağustos 2022 Pazar 18:19
MERVE BOLUĞUR ÇILGINA DÖNDÜ!
banner322
MERVE BOLUĞUR ÇILGINA DÖNDÜ!

Merve Boluğur kendisi için “Murat’tan sonra toparlayamadı” yorumlarına sert tepki gösterdi!

NEON



İşte Boluğur’un paylaşımı;




“Bugüne kadar kendimi var ettim. Elalame ne der diye de yaşamadım siz benimle özgür ruhumu konuşacağınıza başka dedikodu malzemesi bulup kendinizi yaşayan çünkü 17 yaşımdan beri kimseye yaslanmadım sevgi ilişkileri kadını oldum. Bana yapılan algı operasyonuna ilk defa cevap veriyorum. Çok istesem girip bir diziye başrol oynarım bunun derdi size mi düştü elimin tersiyle kaç kerede ittim ayrıca. Ya da erkek arkadaşım oluyor fakat nedense hep yas tutan kız imajı lanse ediliyor. Ya da içimden geldiği kimseye zararım dokunmadan hareket edip psikolojik yaftalamalar affedersin herkeskendi boktan psikolojisinde boğulsun elalemin ünlü olmaya çalışanları ayrı konuşur. Beni kıskanan herkes bir konuştu çünkü üzerimden senelerdir artık duracaksınız. Hiçbirinizede ihtiyacım yok ama sizin var herhalde. Az erkekle olunda susun artık. İstediğim zaman şarkıda söylerim, istediğim gibi oturur kalkarım kimseninde haddi ama piyasa ahlaksızları çukurda oldukları çok anlayamazlar namusyla ayakta kalmaya çalışan insanları… Bir daha hakkımda konuşanı mahkemeye vereceğim şaklaban serisi…”


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV