banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Muhteşem Yüzyıl'dan yeni sezon öncesi ilk kare

Dizinin yeni sezonunda taht kavgalarıyla ön plana çıkacak şehzadeler artık birer yetişkin.

28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:19
Muhteşem Yüzyıl'dan yeni sezon öncesi ilk kare
banner229
Muhteşem Yüzyıl'dan yeni sezon öncesi ilk kare
Dizinin yeni sezonunda taht kavgalarıyla ön plana çıkacak şehzadeler artık birer yetişkin.
46 yıllık hükümdarlığı süresince Osmanlı topraklarını en geniş sınırlarına ulaştıran, sınırları kıtalara ulaşan cihan imparatorluğunu yöneten Kanuni Sultan Süleyman'ın muhteşem yıllarını ve Hürrem Sultan'a olan büyük aşkını anlatan Muhteşem Yüzyıl, yeni sezonunda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragman öncesi ilk kare yayınlandı.
ŞEHZADELER BÜYÜDÜ

Batı’ya İstanbul Antlaşması'yla egemenliğini kabul ettiren, Doğu’da ise doğal sınırlarına ulaşan ve ekonomik anlamda da güçlenen Osmanlı'nın artık en önemli gündemi taht kavgalar. Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda amansız taht kavgalarıyla izleyicisini ekrana kilitleyecek dizide Şehzade Bayezid karakterini Aras Bulut İyemli, Şehzade Selim karakterini ise Engin Öztürk oynayacak.
Mehmet’in ölümüyle taht sancağına kimin gönderileceği merakla beklenirken, Selim ile Bayezid arasındaki kavga da gitgide ateşleniyor, Hürrem ve Mihrimah Bayezid'tan yana saf tutuyor.
Tüm bu yaşananların ardından dramatik yaşamlara sahip olan şehzadelerden Hürrem Sultan'ın oğlu şehzade Selim padişah olarak tahta geçiyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV