banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Murat DALKILIÇ Bayramda İzmir'de Sahne Alıyor

Çıkardığı albümlerle pop müziğinin son yıllardaki en başarılı ismi haline gelen Murat Dalkılıç bir yandan yeni albümünün hazırlıkları için stüdyoda kampa girerken, diğer yandanda konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

14 Ekim 2013 Pazartesi 15:43
Murat DALKILIÇ Bayramda İzmir'de Sahne Alıyor
banner266
Murat DALKILIÇ Bayramda İzmir'de Sahne Alıyor...

Çıkardığı albümlerle pop müziğinin son yıllardaki en başarılı ismi haline gelen Murat Dalkılıç bir yandan yeni albümünün hazırlıkları için stüdyoda kampa girerken, diğer yandanda konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bir yıl önce çıkardığı "Bir Güzellik Yap" isimli albümü ile başarı grafiğini zirveye çıkaran ve çektiği her klibiyle listelerin zirvesine oturan Murat Dalkılıç, bayramda İzmir'de sahne alacak.

Kurban bayramının ikinci günü olan 16 Ekim Çarşamba günü İzmir - Özdere'de bulunan "Onyria Claros" da müthiş bir repertuar ile tam bir bayram eğlencesine imza atmaya hazırlanan sanatçı, repertuarına eklediği sürpriz şarkılarlada çok eğleneceklerini dile getirdi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV