banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
08 Mayıs 2026 Cuma

Hamit Cilalı Bayrağa Uzanan Eller Kırılmalı

Nejat İşler tedaviyi reddediyor

Ünlü oyuncunun durumu ağırlaştı.

30 Ekim 2013 Çarşamba 13:36
Nejat İşler tedaviyi reddediyor
banner311
Nejat İşler tedaviyi reddediyor
Ünlü oyuncunun durumu ağırlaştı.
Merakla beklenen "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" filminin galası, önceki akşam Maslak TİM'de yapıldı. Tüm oyuncuların hazır bulunduğu galada gözler Nejat İşler'i aradı.


BODRUM'DAN ÇIKAMIYOR

Karaciğeri iflas eden Nejat İşler'in durumu ağırlaştı. Başarılı oyuncu, kendini iyi hissetmediği için rol aldığı 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor'un galasına da katılmadı.
Yakınları ise başarılı oyuncunun sağlığının iyice bozulduğunu öne sürdü. Karaciğerinin iflas ettiği ve bu nedenle vücudunda yaralar çıktığı konuşulan İşler; iddialara göre tedavi olmayı reddedip alkol almayı sürdürünce Bodrum'dan başka bir yere gidemez hale geldi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV