banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Nejat İşler'in elindeki sargılar açılınca

Geçirdiği septik şok sonrası ölümden dönen başarılı aktör Nejat İşler, son olarak kesilen parmaklarıyla gündeme gelmiş ve hayranlarını üzmüştü.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 10:32
Nejat İşler'in elindeki sargılar açılınca
banner229
Nejat İşler'in elindeki sargılar açılınca
Sağ elinin 3 parmağı kesildiği açıklanmıştı

Geçirdiği septik şok sonrası ölümden dönen başarılı aktör Nejat İşler, son olarak kesilen parmaklarıyla gündeme gelmiş ve hayranlarını üzmüştü. Amerikan Hastanesi'nde 5 saat süren operasyonla sağ elinin 3 parmağının kesildiği açıklanan İşler'in sargıları yarın açılacak. Ancak 42 yaşındaki aktörün sadece parmaklarının üst kısmındaki kangren olan etli bölgelerin alındığı öğrenildi.

Tırnaklarının bir kısmı duran İşler için bacağından et alınıp ellerine uygulaması gündemde. Her şey yarın sanatçının sargılarının açılmasının ardından belli olacak.
Kurtulan Klima

İlaç tedavisi nedeniyle vücudu hala şiş olan İşler'in menajeri "Parmaklarının birinci boğumuna kadar bile kesilmedi. Sadece üst kısmı alındı. Tırnaklarının bir kısmı duruyor. Her şeyin iyiye gitmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV