banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Temmuz 2025 Salı

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Nejat İşler'in müjdesini Gürsel Tekin verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler'le ilgili konuştu.

24 Ocak 2014 Cuma 15:42
Nejat İşler'in müjdesini Gürsel Tekin verdi
banner321
Nejat İşler'in müjdesini Gürsel Tekin verdi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler'le ilgili konuştu.
Tekin, "Bugün daha iyi. Başhekimin söylediğine göre önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkabilecek duruma gelmiş. Bütün sevenlerine bu müjdeyi vermek istiyorum" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, Maslak Acıbadem Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören ünlü oyuncu Nejat İşler'i ziyaret etti. Öğle saatlerinde hastaneye gelen Tekin ve Tanrıkulu, İşler'in sağlık durumu hakkında başhekimden bilgi aldı. Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Gürsel Tekin “ Sayın başhekimden bilgi aldık. Olabildiğince iyiye gidiyor. Bugün daha iyi. Başhekimin söylediğine göre önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıkabilecek duruma gelmiş. Bütün sevenlerine bu müjdeyi vermek istiyorum" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV