banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÖLÜMSÜZ BESTECİ’NİN VASİYETİ YERİNİ BULDU

SAKLI BESTELERİ YENİ İSİMLERLE CAN BULUYOR.Ölümsüz besteci Aysel Gürel’in manevi kardeşi olarak addettiği Ahmet Avşar vasiyeti yerine getirdi.

06 Mayıs 2014 Salı 18:24
ÖLÜMSÜZ BESTECİ’NİN VASİYETİ YERİNİ BULDU
banner311
ÖLÜMSÜZ BESTECİ’NİN VASİYETİ YERİNİ BULDU
SAKLI BESTELERİ YENİ İSİMLERLE CAN BULUYOR

Tabela Neon


Ölümsüz besteci Aysel Gürel’in manevi kardeşi olarak addettiği Ahmet Avşar vasiyeti yerine getirdi.  Aysel Gürel’in saklı bestesi olan “Mühür” genç sanatçıyla can buldu. Yaşadığı dönemlerde Ahmet Avşarla yolları kesişen Aysel Gürel genç sanatçıya adeta hayran kaldı. O yıllarda genç yeteneği fark ederek Mühür bestesini kendisine hediye etti ve ilk albümünde okumasını istedi. Yıllar sonra ilk çıkışını yapan Ahmet Avşar sevenleriyle buluştu.

 Sezen Aksu başta olmak üzere birçok değerli sanatçının da bestecisi Serkan Özdoğan, genç sanatçıya besteleri ile destek veriyor. “Cilveli” isimli maxi single albümü ile ilk çıkışını yapan Ahmet Avşar yine ilk klibini Serkan Özdoğan’a ait olan “Dünya” isimli şarkısına çekti.

Müzik listelerinde yer almaya başlayan genç sanatçı, sesi ve yüksek sahne kalitesiyle de adeta ışık saçıyor. İmparator’unda dikkatini çekmeyi başaran Avşar Tatlıses den de destek sözü aldı. Bir diğer destek ise değerli sanatçımız Selda Bağcan’dan geldi. Albümün hazırlık aşamasında Ahmet Avşar’ı yalnız bırakmayarak her zaman yanında olduğunu belirtti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV