banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şeyimi açmayacağım herhalde

Tarabya'da balık yiyen Hülya Avşar çıkışta büyük bir gafa imza attı.

11 Haziran 2014 Çarşamba 07:55
Şeyimi açmayacağım herhalde
banner311
Şeyimi açmayacağım herhalde
Tarabya'da balık yiyen Hülya Avşar çıkışta büyük bir gafa imza attı.

tabela neon

Önümüzdeki hafta yeğenini evlendirmeye hazırlanan Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar ve kuzenininde hazır bulunduğu bir akşam yemeğinde genç çiftle buluştu.

Yemeğe ilerleyen saatlerde Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'da katıldı. Tarabya Kıyı Balık'ta yaklaşık 4.5 saat süren akşam yemeğinde düğün enine boyuna masaya yatırıldı.

Mekan çıkışında oldukça neşeli olduğu görülen Hülya Avşar gazetecilerin sorularına içtenlikle yanıt vermeye çalıştı.

Düğünde ne giyeceğini soran bir mubabire ''Elbette şeyimi açıkta bırakacak bir şey giymeyeceğim. Şeyimi açmayacağım herhalde'' sözleri ile yanıt veren ve oldukça ilginç bir gafa imza atan Avşar Kızı, soru soran televizyon muhabirini çantasıyla döverek ''hala bana nasıl sorular soracağınızı öğrenmediniz. Sonra da ben size daha çok ekmek yemeniz lazım dediğim zaman kızıyorsunuz. Biraz kendinizi geliştirin.'' diyerek nasihat vermeyi de ihmal etmedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV