banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sivrisinek gibi olmuşsun

'Ama inanın bir sivrisinek gibi... Konuşmasına bile yansımış. Üflesem uçar gibi duruyor.'

02 Ekim 2012 Salı 15:13
Sivrisinek gibi olmuşsun
banner264
Sivrisinek gibi olmuşsun
'Ama inanın bir sivrisinek gibi... Konuşmasına bile yansımış. Üflesem uçar gibi duruyor.'


Hülya Avşar, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hadise'nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışması yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı.


Sezona merhaba diyen O Ses Türkiye'ye Hadise ve Hülya Avşar arasında yaşanan "Zayıflık polemiği" damgasını vurdu. Bir yarışmacıyı çok isteyen Hadise, kollarını göstererek "Seni buralarda taşırım" deyince Hülya Avşar Hadise 'nin kendisine verdiği bu fırsatı kaçırmadı.

HADİSE

Genç şarkıcının verdiği kiloları diline dolayan Avşar kızı "Hiç konuşma geçen yıl olsaydı, haklıydın. Bu sene sivrisinek gibi olmuşsun. İnan bana hiçbir yerinde taşıyacak halin yok. Ben televizyondan seni bu kadar zayıf gördüklerini düşünmüyorum. Ama inanın bir sivrisinek gibi... Konuşmasına bile yansımış. Üflesem uçar gibi duruyor." sözleriyle Hadise 'yle kafa buldu. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV