banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tarkan ve Emel Sayın şarkı için buluştu

Emel Sayın; sözü ve müziği Tarkan'a ait olan 'Hep Bana' isimli single'ın kayıtlarını tamamladı.

27 Ağustos 2013 Salı 09:28
Tarkan ve Emel Sayın  şarkı için buluştu
banner263
Tarkan ve Emel Sayın  şarkı için buluştu
Emel Sayın; sözü ve müziği Tarkan'a ait olan 'Hep Bana' isimli single'ın kayıtlarını tamamladı.
Ünlü şarkıcı Emel Sayın, 5 Eylül'de Poll Production etiketiyle çıkacak olan yeni single'ı için Megastar Tarkan ile işbirliği yaptı. Tarkan'dan 'Hep Bana' adında bir şarkı alan Sayın, ilk kez kendi tarzının dışına çıkarak bir pop şarkısı seslendiriyor. İkili geçtiğimiz günlerde, şarkının son kayıtları için bir araya geldi. Uzun bir aradan sonra tekrar sevenleri ile buluşacak olmanın heyecanını yaşayan Sayın'ın bu performansı merakla bekleniyor. Tarkan; 'Hep Bana' adlı şarkıyı, geçen yıl Bülent Ersoy'a vermişti. Ancak Megastar, şarkının klibinde oynamak istemeyince, Diva şarkıyı söylemekten vazgeçmişti. Megastar da şarkıyı Emel Sayın'a vermişti.
HEP BANA

Bu ne telaş, ne bu acele Azıcık dur da soluklan Buranın fanilerinden Hayır gelmez bana sorarsan Ne kadar çok seversen O kadar yanına kâr inan Gönül sarayının şatafatı Saltanatı esas olan Ah ne desem boş O beni duymuyor Bir kulağından girip Ötekinden çıkıveriyor Hep bana, hep bana, hep bana Hep bana, hep bana, hep bana Bu dünyanın malı mülkü Kimseye kalmadı, kalmaz ki sana da Bana, hep bana, hep bana Bana, hep bana, hep bana Bu dünyanın parası pulu Kimseye yar olmadı, olmaz sana da Aç, aç gözü aç Doymak bilmiyor Vah vah gözü kör Bolluk içinde, görmüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • aslı şahin 11 yıl önce yorumlandı

      ortaya güzel seylerin çıkacağından eminim.sabırsızlıkla bekliyorum

    • sevda 11 yıl önce yorumlandı

      heycanla bu şarkıyı bekliyorum iki mükemmel ses süper olacak bir şarkı

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV