banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı

Gazeteciler ile sohbet eden ünlü oyuncu Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen kara para aklama ve vergi kaçırma suçları ile tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı.

11 Ocak 2024 Perşembe 12:05
Tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı
banner321
Tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı

Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı
Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden ünlü oyuncu Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen kara para aklama ve vergi kaçırma suçları ile tutuklanan fenomenleri ti'ye aldı.
Etiler'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen keyifli halleri ile dikkat çekti. Bir marketten çıkarken görüntülenen Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen basın mensuplarının kendilerine yönelttiği sevgili olup olmadıkları şeklideki soruya "Arkadaşız" yanıtını verdi.
Cemcir ile Allen, gazetecilerle ettikleri sohbet sırasında güzellik merkezi çatısı altında kanunsuz işler yaptıkları için yargılananları ti'ye aldı.

Cemcir, "Güzellik salonu açacağız. Aslında, güzellik salonu zincirini açacağız. Yakışmaz mı, olmaz mı yani? İlk olarak Etiler'de, daha sonra da Gürcistan'da açacağız" ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen, muhabirlerin, "Ekran yüzü olarak kimi düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bizden başka sanatçı tanımıyorum" şeklinde iddialı bir yanıt verdi.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV