banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeşilçay'ın aşkı Cem Özer'i çıldırttı

Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer'in romantik görüntüleri Yeşilçay'ın iki ay önce boşandığı şovmen kocası Cem Özer'i çıldırttı

13 Şubat 2011 Pazar 16:03
Yeşilçay'ın aşkı Cem Özer'i çıldırttı
banner312

Yeşilçay'ın aşkı Cem Özer'i çıldırttı
Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer'in romantik görüntüleri Yeşilçay'ın iki ay önce boşandığı şovmen kocası Cem Özer'i çıldırttı

Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer'in birbirlerinin gözlerinin içine bakıp romantik anlar yaşarken paparazzilere yakalanmasıyla ortaya çıkan aşk Cem Özer'i çıldırttı. Cem Özer, fotoğrafları görmeden bu aşka inanmak istemedi.


Yeşilçay'dan iki ay önce boşanan ve sadece 5 yaşındaki oğulları Osman Nejat için bir araya gelen Cem Özer ise eski eşinin gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek'te üstelik kendisinden yıllardır hoşlanmadığı bilinen Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le samimi şekilde görüntülendiğine fotoğrafları görmeden inanmadı.

Mithatcan Özer için "Elime doğmuş gibi falandır" diyen Özer, Milliyet'e şöyle konuştu:
"Mithatcan'la, hem de Bebek'te... Sanmıyorum. Öyle şey olur mu? Her yanımızda görünen bizim sevgilimiz mi olacak? Önceki gün ben de Bebek Kichenette'te bir oyuncu kızla yemek yedim.

Simdi görüşüyoruz, oturup konuşuyoruz. Hemen sevgili mi olduk? Sezen, Nurgül'ün arkadaşı... Mithatcan'la Nurgül de arkadaş... Siz arkadaşınızla sarılmaz mısınız? Bence öyle bir şeydir. Ayrıca Nurgül'ün Bebek Luca gibi bu kadar çok gazetecinin olduğu, yol ortası bir yerde öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Yok yok... Gizlenecek bir şey olmadığı için oraya gitmiştir.

Mithatcan benim elime doğmuş gibi falandır. Aralarında bir şey yoktur ya da olur ama ben hiçbir şey demem ama yine söylüyorum sanmıyorum. Ayrıca artık beni de ilgilendirmiyor."
Özer dün de Yeşilçay'ın Bebek'teki Mithatcan ile yayınlanan fotoğraflarına bakmadığını söyledi ve "Görmedim, bakmadım. İlgilenmiyorum, böyle zamanlarda ne desen yanlış olur" diye konuştu.

Sezen Aksu: Her türlü müdahaleyi yakışıksız buluyorum

Londra'da yaşayan ve geçen hafta İstanbul'a gelen Mithatcan Özer'le Yeşilçay'ın ilişkisinin henüz yeni filizlendiği ortaya çıktı. Yeşilçay da bu nedenle henüz konuşmanın erken olduğunu düşünüyor. Öte yandan Yeşilçay'ın boşandıktan sonra daha da yakınlaştığı Sezen Aksu ile aralarından su sızmadığı öğrenildi. Aksu "Manevi kızım" dediği ve oğluyla yaşadığı ilişkisini de desteklediği Yeşilçay ile önceki hafta BKM'de sinema salonu kapatıp "Eyyvah Eyvah 2" filmini izledi. Aksu ve Yeşilçay'a sinemada Tarkan da eşlik etti. Aksu, oğlunun Yeşilçay ile samimiyetiyle ilgili soru üzerine Milliyet'e "Özel hayattır. Her türlü müdahaleyi yakışıksız buluyorum. Görüş bildirecek bir durum görmüyorum" demekle yetindi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Nurgül Yeşilçay

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV