banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Acun transferi bu programları yaktı

Medyada yılın transferine imza atan Acun Ilıcalı'nın Star Tv'ye gelişi İffet ve Popstar'ın sonu oldu.

05 Ağustos 2012 Pazar 19:13
Acun transferi bu programları yaktı
banner266
Acun transferi bu programları yaktı
Medyada yılın transferine imza atan Acun Ilıcalı'nın Star Tv'ye gelişi İffet ve Popstar'ın sonu oldu.
 Acun Ilıcalı'nın Show Tv'den Star'a transferi, Star'daki bazı programların da sonu oldu. Kanal İffet dizisinin sonlandırmayı düşünürken, Popstar yarışması da askıya alınıyor...

Sina Koloğlu yazdı...

27 Temmuz’da bu köşede Acun Ilıcalı’nın Star’a geçmesiyle taşların yerinden oynayacağını yazmıştım. ‘Popstar’ yarışmasının bu durumda askıya alınabileceğini, hafta sonu dizisi ‘İffet’in de bir şekilde yerinden olabileceğine işaret etmiştim. Acun, Star’a geçti ve dediğim oldu. Peki olan nedir?

Star yönetimi aslında kesin kararı önümüzdeki hafta verecek. Ama bu ‘önümüzdeki hafta’ lafı araya giren tatil günlerinin geçmesinden başka bir şey değil. Önümüzdeki hafta nasıl bir karar çıkacak? ‘İffet’ bu yıl final yapacak. Ki tam da zamanında olduğu kanısındayım bu finalin. ‘Popstar’ yarışması da askıya alınacak. Dizi ve yarışma zengini Star’a, Acun gelmese de fazla geleceğini düşündüğüm bir projeydi, bu vesileyle başlamadan bitmiş olacak.

Kaynak: Milliyet

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV