banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan'ın Gemi Sevdası

01 Ağustos 2013, 12:12
Başbakan'ın Gemi Sevdası


Başbakan'ın Gemi Sevdası


Geminin altını oyan kemirgenler! Başbakan Erdoğan “Hükümetle olan meselesini ekonomiyi çökermek suretiyle halletmek isteyenlerin, geminin tabanına delik açmaya çalışan zavallı kemirgenlerden farkı yok” dedi.

Gemimiz yok ki delik olsun demek geldi içimden.  Bu gemi batmaz ama biliyorum ki bazı RANT çevrelerinin gemileri ALABORA olmaya başladı nasıl mı? Ülkenin içinde bulunan ekonomik kriz herkes tarafından aman Başbakan duymasın diye gizlenir oldu.

Başbakan duysa ne olur, duymasa ne olur kriz geldi teğet mi geçti. Kriz ortadan vurdu geçti, Sosyal bir krizde her an patlama noktasında. Bunu ben demiyorum ne de siyasetçiler diyor bunu “SOKAKLAR SÖYLÜYOR” Başbakanın milletim dediği halkının aç ve işsiz olduğunu henüz fark edememiş olabilir bu danışmanlarının baktıkları gözlüklerinin ve lüks içinde olduklarından “bizim karnımız tok sırtımız pek” oh herkeste böyledir mantığından çıkıldığı için.
Şimdi bu yazı nereye gidiyor nasıl oluyor demeye başlayanlarınız olacak yazının gittiği yer aslında LOBİLER yani RANT çıkar lobileri. Kim mi bunlar yakından bakmaya gerek yok sanırım gayet aşikâr para grupları, ihaleler, adam sendecilik yapılarak verilen işler.

Siyaset bu dönemde sınıfta kalmıştır hani yazıyı okuyan bazı cahiller Başbakan, AK Parti düşmanı diyebilirler diye açayım biraz konuyu. Hani derler ya; “açtırma kutuyu söyletme kötüyü.” Artık CHP, MHP: Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve türev siyasi liderlerin hepsi sınıfta kalmış Türkiye’nin yeni yüzlere, temiz siyasetçilere ihtiyacının olduğu bir viraja girilmiştir.

Hakkında davası olmayan Belediye başkanı, Siyasetçi, var mıdır sizce? Kısacası bir batağın içine gömülmüş rant, yolsuzluk, çıkar odaklı işbirlikleri bu dönemde ayyuka çıkmış halk, millet, vatandaş adına her ne derseniz İNSANLAR aç, yoksul, işsiz, çaresiz bırakılmışlar horlanmış ve ötekileştirilmişlerdir.

Ramazan ayıda bunu göstermiştir ki, bu bayram buruk bir sevinçle geçecek milyonlarca işsiz, güçsüz, çaresiz insan açlık sınırında yaşam sürecek. Birileri de kemirilmesin gemilerimiz diye feryat, figan edecekler.
Birde ah o gemide bende olsaydım şarkısı geldi dilime mırıldanıyorum. Gemiler hep var olacaktır, yandaşlar da gemilerde miço, tayfa, kaptan olacaklardır ama unutulmaması gereken bir konu var ki. Açık denizlerde fırtına çok olur eğer personel işi bilmezse gemi batmaya başlar, ilk öncede gemiyi kimler terk eder sizlerin takdirine bırakıyorum.
Allah insanlara bu mübarek ayda, ilk önce sabır, sonrada rahmet ve bol bereket versin saygılar…
 
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV