banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakanın Gezi Sevdası!

30 Ağustos 2013, 21:01
Başbakanın Gezi Sevdası!

Başbakanın Gezi Sevdası!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yeni Çiftlik Bulvarı'nın açılış töreninde gündemi değerlendirdi. Erdoğan konuşmasında Gezi eylemlerini anımsatarak, “Sizi gidi geziciler sizi, gezseniz gene iyi hep yatıyorsunuz, ya engelliyorsunuz, ya yatıyorsunuz...' diye konuştu.

Başbakan Öğreniyor!

Başbakan bu sözleri ile Türkiye Gerçeklerini çözme yolunda bir adım daha attı. Başbakan aslında haklı "Yatıyor bu gençlik" neden mi? Çünkü kendi yandaşlarından başkasını gözü görmeyen AKP zihniyeti binlerce işsiz genç yarattı da ondan. Başbakan da bunu bildiği için yatmaları ile dalgasını geçiyor kendince tabiri caizse kafa buluyor gençlikle.

Peki, bu lafların yerine bu gençlere iş kapısı açması gereken hükümet ne yapıyor. Dört, dörtlük selamı ile dört, dörtlük yolsuzluklara göz yummaya devam ediyorlar. Nasıl mı? İşlerine gelince yargıya müdahale oluyor, gelmeyince yargı bağımsız oluyor. Peki, şimdi geçen haftalarda 11 kat kaçak haberimiz arşivlerde yerini aldı nemi olacak diyorlar. Müfettiş gelecek yalandan bir soruşturma yaşanacak sonrada sümen altı olacak ne olacak.

İşte biz habercilerinde bu tür haberleri yaparken sık karşılaştığı durumlar bunlar. Siyasetin girdiği her yerde mutlaka bir uzama söz konusu olur ve bir anda gündem değişir. Bakın Mısır, Suriye ve Türkiye gerçeği savaş çıkacakmış, Müslümanların kanı akıyormuş. Peki, Ülkemizde Şehit askerlerimize Kelle diyenler! Ölen gençlere terörist muamelesi yapan bir hükümet varken savaş çıksa ne olur diye kendileri hiç düşünüyorlar mı? En acısı da dağlarda şehit düşen kelle dedikleri gençler Müslüman değil miydi? Gezi olayları ile başlayan süreçte ve öncesinde gaz kapsülleri ile yaralanan ölen, hatta ve hatta zehirlenenler Müslüman değil miydi?

Müslümanlık Kimin Tekelinde!

Din savaşları dünyanın gerçeği olan bir durum fakat Müslümanların Müslümanlarla savaşı bizim savaşımız değil arkadaş. Eğer Müslümanlıktan bahsediyorsanız ilk önce insani düşüneceksiniz. İlk ülkende ölen Müslümanlara kelle dediğiniz için özür dileyeceksiniz. Gezi ve öncesi öldürülen gençlerin ailelerinden özür dileyeceksiniz. Vicdan bu özürlerle af olacak değil ama hiç değilse üzgün gönüllere su serpilir biraz.

Son günlerde sokaklarda Suriyeliler bizden fazla görünür oldu. Suriyelilere kucak açan hükümet insanlıktan bahsediyor. İnsan haklarından soruyorum ölen gençlerimiz insan değil miydi? İlla insan olmak için başka bir ırktan soydan mı gelmek lazım bu ülkede. Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerinde birileri oyun oynasa da. Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Bayrağımıza, milli değerlerimize dil uzatanlara inat bizler Türklüğümüz ve Müslümanlığımızla gurur duyuyoruz. Yani Peygamberimiz hangi mezheptense o mezhepteniz, yani Allah'ın indirdiği tek olan ve değişmeyecek Kuran'a inanıyoruz. Müslümanlık kimin tekelinde…….

Savaş Kime Yarar!
Allah'ın verdiği canı almak için ne kadarda savaş çığırtkanı varmış. Kanlara doymayan aymazlar varmış. Allah yaratacak sen öldüreceksin ne güzel. Kanlar, canlar, yanacak ve toplanıp toplanıp sevinir halde savaş isteyeceksin. Ey Allah korkusu olmayanlar bunların istekleri belli sevdaları belli. Yetmedi getirim “Savaş Rantı” olsun birazda…

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV