banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çiçek: 'Erdoğan 10 takla da atar'

Erdoğan'ın gerekirse papaz elbisesi giyerim' sözlerin yorum yapan Akit yazarı, AKP tabanının ilkesle değerler karşısındaki tutumunu gözler önüne serdi.

06 Ağustos 2014 Çarşamba 18:20
Çiçek: 'Erdoğan 10 takla da atar'
banner299
Çiçek: 'Erdoğan 10 takla da atar'
Erdoğan'ın gerekirse papaz elbisesi giyerim' sözlerin yorum yapan Akit yazarı, AKP tabanının ilkesle değerler karşısındaki tutumunu gözler önüne serdi.

Büyük Tabela Neon

Kendisini ‘muhafazakar parti’ olarak konumlandıran AKP’deki ahlaki dejenerasyon son dönemde bütün çıplaklığıyla açığa çıktı.

Yolsuzluklar ile birlikte, eski Bakan Egemen Bağış’ın Kur’an-ı Kerim ayetleriyle alay etmesi, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Efendimiz’e (sas) hakaret etmesi, bunun en somut göstergesi.

‘Sözde' muhafazakar kesimler ise bu olanlara sessiz.

Post Medya'nın analiz haberine göre, neden sessiz olduğunu da Havuz Medyası’nın ‘tekzip' ve ‘yalan' makinesi Akit’in bir yazarı bugün itiraf etti.

Akit yazarı Nusret Çiçek, Başbakan Erdoğan’ın geçmişte söylediği, “İktidar için papaz elbisesi bile giyerim” sözünü değerlendirirken, adeta Erdoğan için her şeyin mubah olduğunu söylüyor.

Nusret Çiçek’in skandal ifadeleri şöyle:

“Tutturmuşlar, Başbakan geçmişte 'iktidar için papaz elbisesi de giyerim' demiş. Başbakan nihayetinde siyasetçidir. O on takla atsa da cemaat yerinde eksiksiz, tavizsiz dik duracak.”

İşte 17 Aralık’tan beri neden ahlaksızlıklara kör olunduğunun resmidir bu!

Tayyip Erdoğan ne yaparsa yapsın, haktır, güzeldir, mubahtır diyor Akit yazarı.

Haliyle bakış böyle olunca da, ahlaki erozyonun neden hızla kökleştiği sorusunu sormanın anlamsızlığı da ortaya çıkıyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV