banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Delta Fm ''Gümbür Gümbür''

Marmara Bölgesi'nin ''Şehrin İlk Frekansı'' parolasıyla yayın hayatını sürdüren Delta Fm, yeni kadrosu ve tarzıyla iddialı geliyor.

04 Şubat 2014 Salı 10:44
Delta Fm ''Gümbür Gümbür''
banner299
Delta Fm ''Gümbür Gümbür''
Marmara Bölgesi'nin ''Şehrin İlk Frekansı'' parolasıyla yayın hayatını sürdüren Delta Fm, yeni kadrosu ve tarzıyla iddialı geliyor.

Deneyimli radyocu Kaan Emrah ÖZDEMİR'in Yayın Yönetmenliği'nde Fantazi ve Alaturka yayına geçen 87.5 Delta Fm iddialı geliyor.

Tarzındaki yeniliğe Dadali, Onbaşı ve Karakız gibi başarılı DJ'leride ekleyen Delta Fm yönetimi, gelecek için Marmara bölgesi'nin tartışılmaz en fazla dinlenen radyosu olacaklarını dile getirdiler.
Delta Fm'in çiçeği burnunda Yayın Yönetmeni Kaan Emrah ÖZDEMİR, bugüne kadarki tüm deneyimlerimi Şehrin İlk Frekansı parolası ile Marmara Bölgesi'nin gözdesi olan 87.5 Delta Fm'de sergileyeceğim. Elimden gelenin ve performansımın en üst seviyelerini zorlayıp, başarı yakalayacağım. Amacımız radyo dinleyicilerine kaliteli müzik dinletip bizden,yani radyo dinleyiciliğinden ayrılmamalarını sağlamak olacaktır. Radyolar,  genel müzik kültürümüzün çok büyük kurumlarıdır. Son zamanlarda bu kurumlarda kurumsallıktan uzak yayın ve yönetim politikaları sergilenmektedir. Bizler  yeni yönetim anlayışımızla radyoculukta kaybolan değerleri geri kazanmaya çalışacağız diye konuştu. Özdemir, Karakız,Dadali ve Onbaşı gibi isimlerin yanında sürpriz isimlerlede temasta olduklarını, hem müzik hem sosyal sorumluluk içeren yayınlar ile Şehrin İlk Frekansı olması yanında Radyoculukta kaybolan değerleri kazanmak için mücadele başlatan ilk radyo ve frekans olma özelliğine de sahip olacağız diye konuştu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 4 yorum mevcut

    • serdar avci 10 yıl önce yorumlandı

      kaan emrah ozdemir basarili bir yonetmen ve idarecidir kimse bos konusmasin cok kisiyi ekmek sahibi yapti beni dahi bos radyocu degil kaan

    • zeynep 10 yıl önce yorumlandı

      o radyo boş bir kutuyken kaan emrah aldı adam etti boş konuşmayın diğer yönetmenler hiçbir sey yapamadı boş yayın y6apan kazançsız radyoyu profesyonel eller alınca sizin gibi cahil düşünürler bir bakın mert ateş kaan emrah bu radyoya gelmeden önce sponsor diye bişey yoktu adam geldi tüm saatler sponsor doldu sen ne kadar radyocusun acaba

    • sari seker 10 yıl önce yorumlandı

      camoka zamaninda daha guzeldi kim ne derse desin o radyoyu camoka jelibon baranhas ali kurdu ve tekrar ayni reytingler gundeme gelmez

    • Mert ates 10 yıl önce yorumlandı

      Kimse kusura bakmasın da güzelim radyoyu mahvettiler. Delta fm in bir tarzı duruşu vardı artık yok oldu.tanitici reklamları yüzünden bitmiş bir radyo haline getirdiniz. Tebrikler size

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV