banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dikkat Büyüyoruz!

03 Ekim 2011, 21:36
Dikkat Büyüyoruz!
Dikkat Büyüyoruz!
Gün olur devran döner derlerdi büyükler ve gün oldu devran döndü. Türkiye büyük projeleri ve yatırımları ile hem dünya hem ülke içerisinde dev yatırımlara devam ediyor.
Fakat bu büyüme nüfus oranı eklenince işsizlik ve ekonomik dalgalanmada söz konusu olmuyor değil.
Amacımız bu dar boğazların üstesinden gelmek değil mi?
Evet bu dönemeçleri teker teker döneceğiz bu yatırımların ve alt-yapının sonucu güzel günler her an kapıya dayanabilir biraz sabır önemli demek. Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş...
Dikkat Haberciyiz!
Bu köşe yazımda konudan kon-uya atlıyorum. Konu Beylikdüzü Belediye başkanı sayın Yusuf Uzun’un yerel basına  verdiği yemekde gazeteci, muhabir, yaz-ar,çizer,vs... Arkadaşların basının sorunlarını değilde kendi sorunlarını kişisel isteklerini egolarını susarak ve gülerek dinledim.
Uzun  zamandır komedi stand up  gösterisine gidememiştim iyi geldi. Ben kendi adıma yemek için teşekkür ediyorum ve bölgede ki yerel basın dernek,birlik, vs vs ne varsa neden katılmadığımın nedenini bu yemekte bir defa daha görmem beni haklı çıkardı.
Dikkat Yargı Atakta!
Büyükçekmece Cumhuriyet Savcıları son zamanların en büyük operasyonları ile bölge gündemi ve ulusal gündemi doldurmaya yetiyor.
Suçluların, Çetelerin, Yolsuzların üzerine korkusuzca giden savcılarımızı emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum.
Dikkat Görüyoruz!
Bazı olayların görünmediğini düşünen haksızlık, yolsuzluk, soysuzluk, yapan kişilerin artık saklı,gizli hiçbirşey kalmayacağını bilme zamanı bölgemiz başta olmak üzere  ülke genelinde bir yapılanma söz konusu  yargı atakları ile suçlulara geçit vermeyecek...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 13 yıl önce yorumlandı

      adnan bey çok güzel tespitler yapmışsınız öncelikle sizi kutluyorum gerçekten Türkiye bir değişim sürecinde suçluların korktuğunu ilk defa görüyoruz.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV