banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

KAÇ MİLYON DOLAR

06 Şubat 2012, 11:24
 KAÇ MİLYON DOLAR
 KAÇ MİLYON DOLAR
Dolar ,dolar ,dolarsa Büyük Haber yakalar.Birileri son günlerde bayağı sıkışmışlar.Ankara yollarında heba olmuşlar.Beni kurtarana 1 MİLYON DOLAR vereceğim diyormuş ver ver alanlar olur.
Hani bir de alanların ne vereceği de önemli vaat mi verecekler dosyaların mı yok edeceğiz diyecekler. Şimdi bir soru ya bu dosyaların hepsinden yüzlerce çoğaltılıp Türkiye’ de ki tüm medya kuruluşlarına servis yapılırsa ve ya Türkiye de görev yapan savcılara ulaştırılırsa acep ne olur.
Diyorum ya Türkiye de dengeler çabuk değişir para yiyenler bir müddet sonra da bizim bizim haberimiz yok alakamız yok derler. Yani haydan gelen paracıklar huya gider. Dolar dolar bu yazı ile artık birileri birilerini kovalar.
Vallahi bu yazı tekerleme biçiminde devam ediyor. Birilerinin korkusu paçalarını tutuşturmuş durumda yanıyor ateş ama kafa, burun dik olunca paçalarının tutuştuğunu görmüyor.
Şimdi gelelim baskı altına almaya çalıştığımız kişilere, Onları da belki almış olabilirsiniz,  belki de kapatılacak bir hal alınmasını isteyebilirsiniz. Hiç mi düşünmüyorsunuz ya aldığınız, almaya çalıştığınız kişilerde takipteyse. Yani diyorum ya alın alın ,dolar dolar Büyük Haber yakalar.
Devleti bu kadar aciz sanan bu kişilere acıyorum. Yolsuzluktan gelen para hiç yarar mı insana hiç vicdanları yok mu bu ahmakların. Şimdiden geçmiş olsun diyorum kime mi? Dolar dolar, köşe bucak kaçanlara, gece gece yananlara..
Üç maymun öldü.Gördüm, Duydum,Biliyorum..

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV