banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

KİTLENDİK KALDIK...

07 Haziran 2011, 09:52
KİTLENDİK KALDIK...
KİTLENDİK KALDIK...
Türk halkı olarak 2011 yılı içerisinde 12 Haziran gecesine kitlendik Takvimler 13 Haziranı gösterdiğinde YSK dan Türkiye’ nin aylardır beklediği seçim sonucu resmi olarak açıklanmış olacak.Her köşe yazarı, her sanatçı, herkes aşağı yukarı fikirlerini beyan ettiler yazdılar çizdiler.
Benim şahsi temennim şu Ülkemiz için kim hayırlısı ise o olsun diyorum. Umarım gelecek hükümet sahipleri sorumluluklarını yerine getirmek konusunda biraz daha aktif, biraz daha becerikli davranırlar diyerek seçim sonrası neler olacağının tahminlerini yapmak istiyorum...

Bölgemizde Neler Olacak?
Bölgemiz; Metrobüsün 29 Ekim de Beylikdüzüne gelmesi ile birlikte büyük bir göç furyasına yakalanacak. Nüfus şimdiki nüfusun 10 katı dahası artacak.Kurumlar bu durumda biraz zorluk çekecekler özellikle Eğitim, Adalet,Sağlık,Ulaşım alanlarında  ara halterlerde yoğunlaşma olacak.
-------------------------------------------
Peki Adalet Yerini Bulacak mı?
En güzel soruna en güzel cevap böyle olur sanırım evet adalet yerini bulacak. Yiyenlerin yanına kar kalamayacak.
Geçmişte hep şu veya bu nedenle yırtanlar olurdu. Ama halkın bilinçlenmesi ve düzgün yaklaşımlarla Bağlardan üzüm çalanları yakalama devri yanında, Bağlardan üzüm çalanlara ceza verme dönemini de doğurdu.
Çok yakında süpriz gelişmelerle bir bakmışsınız, ansızın bir değişimle yok onlara kimse birşey yapamaz diyenlere inat! birileri çıkıp DUR diyecektir.
Nasıl mı?
Bunu da ben değil sizler düşünün  sizce, Devletimizin kurumları çalışmıyor mu; Çalışmaz olurlar mı Savcısı, Kolluk Kuvvetleri, Araş-tırma birimleri gece gündüz. Bizler için canı gönülden çalışıyorlar. Suçluların korkulu rüyası haline geliyorlar...


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV