banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kötü Gün Dostu

08 Şubat 2013, 21:32
Kötü Gün Dostu


Kötü Gün Dostu

Hep dostları sevdiklerimiz iyi günlerde yanımız da görürüz. Peki, kötü gün dostları nasıl anlaşılır. Tabi ki en kötü olayların içinde anlarsınız. Bazen bir kaza, bazen talihsiz bir an yani bu dostların ikinci yüzlerini biran da ortaya çıkarıverir.

Dost, Arkadaş, Sevgili, Can, Canan kısacası hayat içerisinde önemsediklerimiz sizi ne kadar merak ederler. Düşünsenize kötü bir gün yaşıyorsunuz hem de o kadar kötü bir gün ki her şey üst üste geliyor ve en sevdikleriniz size beni aramadın, sormadın diye sitem ediyor.

Yani siz hayat içerisinde mücadele içinde kötü anları atlatırken başınızdan bu sözleri duymak bir yıkım daha oluyor. Bazıları da sizin kadar vefakâr olamıyor. Yani siz her an arar sorarken kişi kendine dönüp ben niye merak etmiyorum demeden yargılıyor.

Kısacası kısasa kısas felsefesi yapılsa yanımızda dost namına çok az insan dost kalacaktır. Kötü gün dostu bulmak bu yüzden en zor olan arkadaş, sevgili, can, canan türüdür. Hayat felsefenin doğumu için bir süreç hazırlarken sanırım bizlerde bu süreç de maskeleri düşen dostları gördükçe üzüntü duyuyoruz.

Bakıyorum da hayat devam ediyor. Sıcak bir duş, sıcak bir çay, insanın içini nasılda ısıtıyor. Sevgi kutsaldır demiştim yazımda o kutsallık bedenime ayrı bir ışık katıyor. Nur nur olmuş akarken gözyaşları bazen ağlayan yanımla damla, damla düşlüyorum sevdaları.

Kötü gün dostu bulmak zor diyorum!

Dost deyince artık iki defa düşünme kararı aldım. Biri yalancı dostlara, ikincisi can dostlara gelsin, düşünün ben sizin nasıl kötü günde yanınızdaysam aynı şekilde yanımda isterim. Yok, olmaz derseniz hayatın kapıları yanınızda durmayın açın ve çıkın hayattan. Sonuç da hayat size güzel…

Bu hayatı bazıları içki masalarında tüketir. Bazıları yaşam ağrılarında herkesin hayatı kendine sorgulamak bize düşmez. Bize yol almak düşer zorla dost olunmaz, zorla dost da kalınmaz. Ya sev ya terk et sloganı gibi ya sevecek yada seveceksin ki karşında sorular olmasın seven hep dost, seven hep bir arada olur. İyi Günde Kötü Günde!

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sinem 11 yıl önce yorumlandı

      gerçek dostları bulmak zor 10 numara bir yazı elinize kaleminize yüreğinize sağlık...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV