banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Mucize Doktor ne zaman başlayacak

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder gibi isimlerin rol aldığı Mucize Doktor'un ara verilen yeni bölümleri hakkındaki araştırmalar hız kazandı.

13 Ağustos 2020 Perşembe 18:09
Mucize Doktor ne zaman başlayacak
banner265
Mucize Doktor ne zaman başlayacak
Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder gibi isimlerin rol aldığı Mucize Doktor'un ara verilen yeni bölümleri hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Koronavirüs salgınından etkilenen dizi, yayın hayatına kısa bir ara vermişti. Peki, Mucize Doktor ne zaman başlayacak?
Her perşembe akşamı FOX TV ekranlarında diziseverlerle buluşan Mucize Doktor'da yeni bölümlerin tarihi diziseverlerce sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin yeniden başlayacağı tarih, dizinin müdavimleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte, konuya dair ayrıntılar...
MUCİZE DOKTOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mucize Doktor dizisinin Başhekim Adil'i usta oyuncu Reha Özcan, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da rol arkadaşı Özge Özder'in yayınına konuk oldu. 'Mucize Doktor ne zaman başlayacak?' sorularına yanıt olabilecek bir açıklamada bulunan Özcan, yeni sezon çekimleriyle ilgili olarak "Yaz tatilinden sonra ikinci sezon olarak başlayacağız büyük ihtimalle" ifadelerini kullandı.

İlk sezonunu yaşarken pandemi süreci nedeniyle çekimlerine ara verilmek durumunda kalınan Mucize Doktor dizisinde, Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder'in ardından Damla karakteri ile diziye sonradan dahil olan Merve Dizdar da ayrılık yaşayan isim oldu.

İki ismin de senaryodaki hikayelerinin bitmesiyle birlikte diziye veda ettiği öğrenildi. Çekimlerin stoklu yapılması dolayısıyla ikilinin hangi bölümden itibaren dizide yer almayacağı henüz bilinmiyor.
Mucize Doktor seti temmuz ayı itibariyle yeni bölümler için motor diyecek.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve direkt birbirlerine girerler. Diğer tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye rağmen, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse hoş karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, ciddi ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV