banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

POMPACI SİYASETİ

12 Aralık 2013, 09:53
POMPACI SİYASETİ

POMPACI SİYASETİ


Son günlerde yazmamaya yorumsuz bakmaya gayret ettim ama valla olmuyor yorum yapmadan insan duramıyor.
Girilen haberlerin hepsinde ister istemez bir soru cevap yaratıyor insan kendine, bu günde güne uyandık ve haberlerle süsledik sitemizi her zaman ki gibi. Kardeşim seçim öncesi ne kadar pompacı varmış biz mi göremiyorduk derken haberler düşmeye başladı birer "AE Seo Yazılım" ikişer kısacası ülkenin siyasili siya sizlisi bir pompalama sürecine girmiş durumda.


Nasıl mı?
“Beşir Atalay Hataylılar'ı tehdit etti!”
Ne dedi "Sadullah Ergin'i seçmezseniz, ya da az oy verirseniz Hataylılara söyleyeceğimizi o zaman söyleriz" gibisinden bir laf etti. Şimdi bu lafları evirip çevirirsek düşünürsek Reyhanlı cehenneme döndü hatırlarsanız üstü kapalı acaba Hatay Reyhanlı üzerinden mi tehdit ediyor diye insan düşünmez mi? Dilin kemiği yok ama düşüncelerinde gideceği yer sınırsız. Kısacası Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hatay Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin'i tanıtırken Hataylıları açıkça tehdit etmesi hiçte makamına yakışmadı.
Peki, soruyoruz Millet oldu da Sadullah Ergin'i Başkan seçmedi Ne yapacaksınız Sayın ATALAY! Yoksa bu tür hareketler siyasi bir pompacılık mı?


Gündem akıyor ve bir haber daha
"İstiklal Marşı'nı okutmayan vali yardımcısının derdine bak"
Erzurum'da İl Genel Meclis salonuna girişinde ayağa kalkmayanları uyaran Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, törende banttan İstiklal Marşı okunmasını istemedi. Vali Yardımcısı Egemen, "Kapalı alanlarda İstiklal Marşı okunmuyor. Bunun genelgesi var" dedi.
Amma ne yaptı TÜTÜN KURULU TOPLANTISI Salonda yerine geçen Egemen, "Bizim devlet geleneğimizde içeriye büyük girdiği zaman ayağa kalkılır. Tabii bizi tanımadığınıza vereceğiz. Ama bir daha böyle bir şey görmek istemiyorum" diyerek vatandaşlara aba altından sopa gösterdi. Peki, bu haberde düşündürücü değil mi? Şimdi vali yardımcısı egemen'e soralım köşemizden sayın vali yardımcısı genelgelere uyumlu olduğunuzu ve genelgesiz olan bir şeye şiddetle karşı çıktığınızı belirtiyorsunuz da iş ayağa kalkmak onure edilmek olunca mı kendinize paye çıkartıyorsunuz. Ayağa kalkma genelgesi nerede! Diye soralım ve şu temennimizi de ekleyelim.
Vali yardımcısı kendini onure etmek adına ayağa kalkılmasını isterken hiç düşündü mü acaba. Türk Milleti de İstiklal Marşının okunduğu her yerde onure oluyor. Kısacası İstiklal Marşımız bizim onur kaynağımız Kapalı alanı, açık alanı olmaz biz her duyduğumuz yerde göğsümüz kabararak dinleriz, söyleriz siz kendinizi genelgelerle sınırlarken Türk halkı genelgelerle değil Kanunlarla yönetilmek istiyor...


Beylikdüzü'nde durum nedir POMPACILARDA!
Oooo bitmez bir durum "Beylikdüzü Tabela Neon" Beylikdüzü ilçesi AKP,CHP,MHP Kucaklaşmasının yaşandığı bir ilçe her aday ayrı gözükse de aslında her aday aynı adamların adayı. "Kısacası Devrin Adamı" Beylikdüzü için bekliyoruz niye mi? Müteahhit adayların yarışları devam ediyor. Haberler hazır tasarlanmış durumda adaylar açıklandığında bizde haber bombalarını pompacılara inat patlatacağız inşallah adaylarda pompacıların adayları olur diye temennide ediyorum o zaman haberlerimiz çok daha değerli olacak, Beylikdüzü halkı için. Pompacıların nasılda kucak kucağa olduklarını görecekler. İç içe sarmalanmış olduklarını Kısacası Beylikdüzü için partiler üstü bir çaba sarf ediliyor açayım konuyu azcık değil mi hem de tek cümleyle açıyorum. Beylikdüzü AKP, CHP, MHP üçgeninde "RANT PARTİSİ" odaklı çalışmalara devam ediyorlar...
Siyaset devam ediyor Pompalamaya
Siyasi ortamlarda en komik olanda hayatta yan yana gelmeyen kişiler zorunlu olarak el ele tutuşup partimiz için çalışacağız bile diyorlar pes vallahi. Siyaset öyle bir olgu ki bu adamların “rantiye” odaklı başkanlık hevesleri koltuk kavgaları kirli siyaset hevesleri bitmiyor.
Bu arada hiçbir yerde duymadığınız bir şeyi söyleyeyim AKP'lilere sosyal medya yasağı gibi bir uygulama söz konusu. Çoğunu uzun bir süre sosyal medyada göremeyeceğiz....
Adnan EREN
12 Aralık 2013

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV