banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

RTÜK'ten Hayat TV kararı!

RTÜK, Hayat TV hakkındaki kapatma kararını geri çekt

14 Haziran 2013 Cuma 22:05
RTÜK'ten Hayat TV kararı!
banner266
RTÜK'ten Hayat TV kararı!

RTÜK, Hayat TV hakkındaki kapatma kararını geri çekti

İşte Hayat TV'nin Genel Müdürü Gökhan Çetin'in o açıklaması;

RTÜK yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda Kurul, yayın durdurma kararını geri çekti. RTÜK ayrıca lisans işlemini de en kısa sürede çözecegini açıkladı. Hayat Televizyonu, kuruluş çalışmalarından itibaren kendi televizyonu olarak gören işçilerin, emekçilerin, gençlerin, kadınların, yoksul halkın, aydınların, sanatçıların, tüm halkın yoğun desteği ile yayın hayatı önündeki kararma tehdidini ortadan kaldırdı.

Demokrasi için mücadele eden tüm halk kesimlerinin tepkileri sonuç verdi ve bir yanlıştan dönüldü. Halkın haber alma özgürlüğünü savunan ve sokalarda on binlerce insanın sloganları, evlerinden, işyerlerinden, Gezi Parkı’ndan yaşam alanlarının herbir köşesinden gerek mesajları gerekse eylemleri ile yükselen sesi, sesimizi daha da yükseltti.

Hayat Televizyonu artık düne göre çok daha güçlü ve önündeki sorumluluğunun arttığı bilinci ile bundan önceki tüm yayıncılık birikimleri ile hayatına devam edecektir.
Televizyonlarına sahip çıkarak önündeki tehlikeyi atlatmasına destek olan; her zaman ekranımızda yer bulmuş bütün halk kesimlerine sonsuz teşekkürler! Sizlerin desteği ve katkıları ile her gün daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz...

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV