banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Saldırıya Uğradık!

Beylikdüzü Belediye evlerinde site içirisinde kendini bilmez biri tarafından saldırıya uğradık.

03 Haziran 2013 Pazartesi 00:53
Saldırıya Uğradık!
banner263
Saldırıya Uğradık!
Beylikdüzü Belediye evlerinde site içirisinde kendini bilmez biri tarafından saldırıya uğradık.

19:00 da başlayan tencere kapak sesleri, Türk bayrakları ile protesto gösterisi sırasında kendini bilmez biri Büyük Haber  İmtiyaz sahibimiz Adnan EREN' e saldırdı.
Türk Bayraklı Şapkası ile hem haber hemde eylemlere destek vermek amacı ile site içerisin de ki eyleme destek vermek isteyen Eren şöye açıklama yaptı.
Anlık haberleri halkımıza genel merkezimizden yapıyoruz o an seslere katılmak istedim haber olarak destek veriyoruz insanların kamunun bilgi alma özgürlüğü sağlıyoruz. Bende Gazeteci kimliğimle değil de vatandaş duyarlılığımla bir halk olarak indim hatta bir bidon bir kepçe ile fakat bir densiz kendini bilmez bayanların, çocukların, gençlerin ortasında sizleri sustururum diyerek saldırdı. Tabi buna karşılık verdik ama site güvenliği olsun vatandaşlar olsun bunlar provakatör dedi ayırdılar. Herhangi bir fiziki sorun yok ama bu densiz kendini bilmez şahısla ilgili 155 aradım ekip otosu istedim. Beylikdüzü Gürpınar merkez karakoluna gidip ifade verdim sonuna kadar Türk Bayrağına ve Türkiye Cumhuriyetini istemeyenlerle savaşacağım dedi.



Taksim Gezi Parkı  canlı yayın, Gezi Parkı  canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV