banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Savaş mı vardı?

18 Nisan 2013, 02:42
Savaş mı vardı?




Savaş mı vardı?

Kardeşim yazmayacağım bakalım neler olacak diyorum zorla yazıyorum dayanamıyorum. Hani "Açtırma kutuyu söyletme kötüyü" derler ya açtım kutuyu söyleyeceğim kötüyü. Silahlar susacakmış; PKK Terör Örgütü sizce bırakır mı silahını tek güçleri o kaba kuvvet. PKK adı değişmedi mi DHKPC şehirlerde saldırılara devam etmiyor mu?

Savaş mı vardı da silahlar sussun deniyor! Eğer savaş varsa ki silahlar sussun demek bile bir savaşın bitmesi manasını taşıyor. Madem savaş var ordumuz mu yok bizim? Polisimiz mi yok? Hep sorular ve soru işaretleri görüyoruz değil mi?

Hani Aktütün de, Hani de, pusulara düşürülen gençlerin vebali ne olacak bunun vebalinin altında kimler kalacak, kimler kalabilecek. Birileri TV kanalarında azına geleni söyleye biliyorken. Birilerine sus kötüsün deyip lafla dayak atmak manasız değil mi?

Fazıl SAY bir ceza yedi ki, bence Say’ın hakaret hakkı yoktu yaptığı terbiyesizlikti. Peki, soruyorum SAY suçlu da Türk Bayrağına, Atatürk'e azına geleni söyleyen Şerefsizlere ADALET neden ceza vermiyor? Nere de bu ülkenin SAVCILARI. Bana da bak şerefsiz diyorsun diyenler olursa ben yargı önünde her zaman bunların söylediklerinin ŞEREFSİZLİK olduğunu delilleri ile ispatlarım sorun yok...

Bazıları da Türk Milliyetçiliği adına sosyal paylaşım ağlarında ahkâm kesiyorlar. Kardeşim biraz okusanız zaten bizim ne demek istediğimizi anlardınız. Daha önce "SAĞLIK DA REFORM ŞART!" demiştim okuyanların birçoğu yok ya olur mu diye eleştirmişti. Başbakan Sağlık Bakanımızın Hangi İlçe de Hastanesi olduğunu hatta bu hastane için o bölgede yıllarca açılması gereken Devlet Hastanesini engelleme teşebbüslerini duymamış olabilir. Normaldir danışmanları genelde bu aralar farklı rantlar peşindeler çok yakında bunları da yazacağım. Sen kimsin ki yazsan ne olacak diyecekler ama ben biliyorum ki bu yazı mutlaka ulaşır hedefine. Daha öncede koruma zafiyeti demiştim ne oldu koruma ekibi ful değişti.

Şimdi de size "Akiller Ne Kadar Akil Olacak!" yazımı hatırlatıp YOLSUZLUK dan bahsetmiştim. MİT "Milli İstihbarat Teşkilatı" mızın elinde yüzlerce arşiv var. Bahçeli hakkında batık bankalar ile hesap soracak hükümetimiz birde Milli İstihbarat Teşkilatı dosyalarında tutulan PKK, DHKPC, vb terör örgütlerine yardım eden Sanayici, siyasetçileri de açıklasa keşke veya haklarında işlem yapılsa ne güzel olurdu.

Sert yazıyorsun diyorlar valla artık yazı yazarken sertlik yok eskiden kalem uçları sertti ama şimdilerde klavyelerde sorun olmuyor. Basın yayın özgürlüğü bile tartışılıyor bu dönemlerde. Basın mensubu gazeteci kimliğimle değil de Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak sormak istiyorum. T.C vatandaşı sade vatandaş olarak soruyorum Silahlı bir terör örgütü liderine tanınan haklar mektuplar imtiyazları, ya diğer mahkûmlarda isterse ne olacak? Anayasa pozitif ayrımcılık yapmayın diyor. Hükümet resmen ayrım yapıyor, T.C kısaltması Sağlık bakanlığında kalktı yakında Sağlık Bakanlığı da kalmazsa şaşmayın. Sağlık Hastaneleri LTD.ŞTİ veya A.Ş olursa şaşmam. Yazmayacağım diyorum bekle gör diyorum ama beklemeye gerek yok gidişat belli.

Birde son günler de NUMAN KURTULMUŞ atılımı var AK Parti kulislerinde. Bomba etkisi yapacak bazı haberlerimiz olacak Kurtulmuş adı Kurtarıcı misali geziyor kulislerde...

Yazımı en son alta açılan resimle noktalıyorum bazen bir kıta şiir, bir cümle söz herşeye bedel olur....

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV