banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Sustuk!

01 Ekim 2012, 22:25
Sustuk!

Sustuk!
Şimdi oturup baktığımda 24 gündür köşe yazısı yazmama sabrımı ölçtüm; ne çıktı sizce sabır ama “HÜKÜMET UYUMA” deyişimin 24. Gününde de bir şey değişmedi. Ama şimdi hükümet partisi Ak partililer üzülmesin sadece ülke hükümetinde değil, Muhalefette de bir şey değişmedi. Kısacası Âşıkların Ozanların ATIŞMASI gibi al birini vur ötekine.

Başbakan en son Gazelini iyi bir hatip olduğu için Ak Parti kongresinde okudu. Aynı klişe sözlerle bizi TV karşısında uyutma başarısını gösterdi valla. Aynı uykuyu muhalefet partisi liderlerinden Kılıçdaroğlu’nun sallama ideaları altı boş belgelerinde de çok yaşamıştım.

Basiretimizi bağlayan bu liderler ülkeyi nereye götürüyor dersiniz. Ak Parti kongresinde neler yaşandı. PKK’nın en büyük destekçileri Ak Parti Kongresinde idi Barzani; Yetmedi birde konuştu. Bende içimden dedim hangi akla sığdı bu isimleri bu kongrede ağırlamak tam bir komedi fiyasko idi.

Parti tüzüğü değişti. Gençlerin yolu tıkandı, meclistekiler belediye başkan adayı. 1 Dönem dinlen gel siyaseti ile yeni Ak Parti vizyonu….

SUSTUK! Evet inanın sustuk, bekledik, dinledik, değerlendirdik, baktık ki; aynı tas, aynı hamam. Şimdi yorumlara başlamıyorum zaten herkes yorumcu bu günlerde ben Ülkeye hayır olsun diye susuyorum.

Bazen en büyük tepkiler susarak olmaz mı?
Bazen suskunluklar çok büyük silah haline dönüşmez mi?
Sabrımızla oynayanların bu sabrı denemeleri yanlış değil mi?
İşte ben bu sorularla şunu taktikleştirdim. Allah’a havale ediyorsun olay bitiyor. Bir bakmışsın ilahi adalet işliyor hem de Yargı kararlarını beklemeden. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor kısacası. Er geç herkes yaptıklarının hesabını gitmeden veriyor. Bu kış da bölgemizde kemikleşmiş kişilerin nasıl da o kemiklerinin eridiğini göreceğiz. Kemik içinde ilik varsa kemik değil mi? Kısacası iliklerine kadar işledik haberlerle bekleyip kemiklerin erimesini sabırla bekleyeceğiz…

Unutulmayacak tek gerçek, Kazma döner sap döner hesaplarını koltukların kimseye kalmayacağının bilinmesi. Şimdi koltukçularda 5 veya 4 yıllık koltuklar yapıyorlar. Nede olsa herkesin kıçına göre bir koltuk lazım olabilir. İstediği renkte istediği ebatlarda olsun yeter…

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV