banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Telefon Tacizcisi İş Başında!

04 Ocak 2014, 08:29
Telefon Tacizcisi İş Başında!

Telefon Tacizcisi İş Başında!


Son aylarda birçok facebook’ daki arkadaşlarım, akrabalarım başta olmak üzere müşteriler, reklam veren firmalar aranmak kaydı ile yapılan bir "itibarsızlaştırma" politikası ile karşı karşıyayız.

Fakat bu insanları arayan dingillerin amaçları ters etki ediyor. Sağ olsun aranılan herkes bir şekilde ya telefonun ses kaydını yapmış, Yâda konuşmadaki şahıslarla ilgili komik anekdotlar anlatıyorlar. Bizlerde gülüp geçiyoruz arkadaşlarımın dediği gibi aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.

O değil bunu yapanlar şunu bilmiyor sanırım!

“Kişileri taciz etmek, huzur ve sükûnunu bozmak” suçundan TCK’nin ilgili maddesince cezalandırılması talepli telefon açtığı herkes hakkında ya şikâyetçi olurlarsa işte o zaman yandı...

“Kişi veya kişilere karşı yapılan bu eylem, aynı zamanda manevi tazminatı da gerektirmektedir. Zarar gören mağdurlar, hukuk mahkemelerine başvuruda bulunarak manevi tazminat isteme hakları vardır.” Dava açma hakkı olan Arkadaş, dost, tanıdık, tanımadık kişilerin takdirine bırakıyorum.

Şimdi il il, uluslararası görüşmelere varana kadar sağı solu arayıp duranlara tavsiyem daha çok kişiyi arayınız çünkü farkında olmadan bana çok katkınız oluyor. Nasıl mı? tam tersi etki yaparak dostlar geri dönüş yapıyor iş konuşuluyor vs vs…. Hatta gazeteciler meslektaşlarımı aramak, yanlarına gitmek eylemini yapması daha güzel oluyor neden mi biz medya dünyasında bu tür piyonların çok gezdiğini görürüz. Dediğim gibi az kaldı yakında bu kişiler avukat, avukat gezecek…

Hatta küs olduğum arkadaşlarım bile ulan sen neymişsin diyerek geri dönüyorlar yani bu kişi veya kişilerin yaptıkları hep artı olarak dönüyor bana sağ olsun unutulan dostları bile meydana çıkarttı.

O değil arada laf arasında siyasetçiler hakkında haber yapmasın diye sözlerinde sıkıştırma yapan kişi madem öyle siyasetçilerden sanane demez mi insanlar!

O değil herkese ayrı yalan atmakta kötü. He bu arada bazıları sesini kaydetmiş bazı hakaretler açık bariz ortada dinlettiler, evet sen para verdim demişsin ama herkese ayrı bir şey anlatmışsın. Bende şunu demek istiyorum biz senden para alacağız hem de Hukuk Karşısında senden hesap sorarak bu kayıtlar, telefonlara çektiğin mesajlar, internet facebook üzerinden hesabıma duvarıma yazdırdığın yazıların çıktıları kısacası tam bir delil listesi hazırda bekliyor.

 

Evet, ne diyorum senden hukuk karşısında tazminatla bu paraları alacağız. Hakaretlerinin, yazdıklarının hepsi ortada seve, seve alacağız. Tüm arkadaşlarımda sana dava açmak istiyor oda onların takdiri sonuç da rahatsız ediyorsan onlarında seni dava etme hakkı var...

Dediğim gibi araman bana bol delil ve iş kazandırıyor devam et ki sana tazminat davası açtığımızda bol delil listesi kabarık olsun.Hadi bakalım göster enerjini.....

Gündeme ilişkin 2014 hızlı başladı; tırdı, paralardı, yeni yıldı derken bakmışsınız siyaset iyice kızışıyor dediğim şu siyaset son güne kadar altından çok suların akacağı bir döngü. Siz, siz olun siyasete elinizi kaptırmayın malum bu dönemde el kaptıranın başı gidiyor biranda yolsuzluklar hat safhada uçuşacağı bir dönem siyaset gündemin bu aylarda ana konusu olacak.

2014 kışı kötü geçecek grip virüsleri, yeni ilaçlar, yeni hastalıklar bakmışsınız kış kazma kürek yaktıracak. Doğalgaz, elektrik, motorin, benzin bunlardaki artış gıda sektörünü vuracak. İşte ekonominin çanları çalacak üzülmeyin eğer işlerinizi düzgün yapan biriyseniz ve torpilsiz kazanıyorsanız sarsılma size uğramayacak. Malum aracıları olanların, rantçıların kaybedeceği bir döneme giriliyor.

Yazımı bitiriyor destek veren gönül dostlarıma şükranlarımı sunuyorum….04.Ocak.2014

Adnan EREN



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV