banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TMSF, Akşam gazetesinde darbe yaptı

TMSF tarafından el konulan Akşam gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın görevine son verildi.

25 Haziran 2013 Salı 19:34
TMSF, Akşam gazetesinde darbe yaptı
banner264
TMSF, Akşam gazetesinde darbe yaptı

TMSF tarafından el konulan Akşam gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın görevine son verildi.

Küçükkaya, şahsi twitter hesabından, “2 bin yılı Nisan ayında başladığım Akşam Gazetesi’ndeki yolculuğum 1 dk önce sona ermiştir. Olağanüstü insanlarla eşsiz bir deneyimdi.” yazarak görevinden ayrıldığını açıkladı.

5,5 yıldır gazetenin yayın yönetmenliğini yapan İsmail Küçükkaya (41), görevden alınarak yerine Mehmet Ocaktan atandı.

YERİNE GELEN ESKİ MİLLETVEKİLİ

TMSF yönetimi tarafından İsmail Küçükkaya’nın yerine atanan Mehmet Ocaktan (58), İÜ Edebiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra çeşitli edebiyat dergilerinde çalıştı üç şiir kitabı yazdı.

Daha sonra basın sektörüne geçen Ocaktan, Yeni Şafak gazetesinde çeşitli görevler aldı Ankara temsilciliği, yayın yönetmenliği ve köşe yazarlığı yaptı. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde AKP’den Bursa milletvekili seçildi.

Daha sonra aday olmayarak 2011’de basına döndü. Geçtiğimiz aylarda Star gazetesinin başına geçti ve köşe yazmaya başladı. TMSF’nin son atamasıyla Akşam’ın yeni genel yayın yönetmeni oldu.

KÜÇÜKKAYA’YA DANIŞMANLIK TEKLİFİ

TMSF tarafından Çukurova Medya Şirketleri Grup Başkanı olarak atanan Cengiz Özdemir, Cuma günü İsmail Küçükkaya ile bir konuşma yaptı. “TMSF’ye danışman ol. Skytürk360′ta program yap; Akşam’da yazmaya devam et. Serdar Çaloğlu modelini uygulayalım (Show TV). Satış süresince bize danışmanlık yap” teklifini sundu. Küçükkaya, bu teklifi kabul etmedi. Özdemir, Pazartesi’ye kadar süre tanıdı. Ve bu sabah İsmail Küçükkaya, net kararını bir kez daha açıkladı ve Akşam’la yollarını ayırdı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV