banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Türkiye'nin doğalgaz keşfi dış basına böyle yansıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini yaptı. Bu büyük müjde dünya basınında büyük ses getirdi.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 00:52
Türkiye'nin doğalgaz keşfi dış basına böyle yansıdı
banner304
Türkiye'nin doğalgaz keşfi dış basına böyle yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini yaptı. Bu büyük müjde dünya basınında büyük ses getirdi.

neon tabela

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu açıkladı.

Türkiye günlerdir merakla beklenen müjdeli habere sonunda kavuştu.

Türkiye için yepyeni bir kapıyı açan bu gelişme dünya basının büyük yankı uayndırdı. İşte Erdoğan'ın açıklamasının ardından dünya basının attığı manşetler
THE WASHINGTON POST 

Köklü Amerkan basın organı The Washington Post "Türkiye, Karadeniz açıklarında büyük doğal gaz rezervi keşfetti" diyerek manşet attı.

THE NEWYORK TIMES

Gezi olaylarında Türkiye'yi karıştırmak için elinden geleni yapan Newyork Tımes "Türkiye Karadeniz Açıklarında Büyük Doğal Gaz Rezervini Keşfediyor" manşetini attı.
EURONEWS

Associated Press ile ortak haber hazırlayan Euronews müjdeli haberi "Erdoğan, Karadeniz kıyılarında büyük bir doğalgaz rezervi keşfettiğini duyurdu" diyerek manşetine taşıdı.

Reuters haber ajansı son dakika koduyla geçtiği haberde 'Türkiye Karadeniz'de ülke tarihinin en büyük doğalgaz rezervini buldu' ifadelerini kullandı. Haberde bulunan rezervin 320 milyar metreküp olduğu belirtilirken, 2023'te gazın Türk halkının kullanımına açılacağı vurgulandı.

Yunan medyası Skai News, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını son dakika vererek, keşfin resmi olarak duyurulduğunu açıkladı. Ayrıca Erdoğan'ın Doğu Akdeniz'de faaliyetleri sürdürme mesajlarına da dikkat çekildi. Ekathimerini gazetesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye 2023'te enerji ihracatçısı olacak" sözlerini aktardı.

Rusya merkezli Sputnik`te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede başka doğalgaz kaynaklarının bulunma ihtimalinin yüksek olduğu açıklamasına dikkat çekildi.

Güney Kıbrıs'ta yayın yapan World From Cyprus'ta, bulunan miktarın yaklaşık 320 milyar metreküp olduğu ve Türkiye için yeni bir dönem açıldığının söylendiği bilgileri verildi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC ise İstanbul'daki Dolmabahçe çalışma ofisinde bir basın toplantısı düzenleyen Erdoğan'ın "Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih gemimiz 20 Temmuz'da Tuna 1 alanında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetti" ifadelerine yer verdi.

Çin merkezli haber ajansı Şinhua okuyucularına Türkiye`nin bulduğu gaz rezervini okuyucularına son dakika duyurdu.

El Arabiya'nın İngilizce yayın yapan sitesi ise gaz rezervi keşfedilen bölgede başka rezervlerin bulunmasının da yüksek ihtimal olduğunu duyurdu.

The Spectator Index ise son dakika koduyla duyurduğu haberinde bulunan rezervin ülke tarihinin en büyük keşfi olduğuna vurgu yapıldı.

Ortadoğu'da oldukça yaygın takip edilen The National, Erdoğan'ın açıklamalarına yer verdi, doğalgaz rezervinin Karadeniz'de bulunduğuna vurgu yaptı. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV