banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yalancının Mumu!

04 Kasım 2012, 16:48
Yalancının Mumu!
Yalancının Mumu!
Yalancının mumu nereye kadar yanar? hep söylenen bir sözün başlangıcı. “Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar.” Evet, bu söz aslında mumun kullanılmasının az olduğu bir dönemde bile,  geçerliliğini koruması anlamını taşıyor olması, her devrin sözü olduğunu gösteriyor.
Yalancı bir insan aslında keskin bir bakışta hep kendine zarar verir. Yalanları gün yüzüne çıktıkça da, bunlar birikir ve YALAN, DOLAN, Hayatı ona hep başarısızlıkları ve mutsuzlukları getirir. Yalanları ile kendi yalan batağında boğulur.

Yalancıların en büyük özellikleri aslında yalanlarının içerisinde hep bir İHANET döngüsünün olmasıdır. Yalanları ile bu tipler hep İHANET ederler. Aslında bu ihanetleri hep kendilerinedir. Ne de olsa yalan bol olduğu için, ihanet de boldur.
Bu yalancı, dolancı, kişiler kendileri ile yüzleştiklerinde kötü alışkanlıkları olan arkadaşlar edinirler. Yani içki, sigara ve bazı kötü alışkanlıkları olan uyuşturucu madde ile yakınlıkları olan kişileri sevebilirler. Yalan kendi pisliğinde başka bir pisliği bulmuştur aslında.
Hep Yalan, Hep Yanlış, olan hayatlarında doğru yolu gösteren dostlarını bile silebilir yalancılar. Ama bu yalancıların hayatında tek hatıra da, sevdikleri doğru insanları ömür boyu unutmayacaklarıdır.  Yalan Dünya da Yalan İnsanlar hep karşımıza bir yerlerde çıkacaktır. Umut ettiğimiz gerçek kalıcı DÜRÜST dostların hep yanımızda ömrümüzün içinde kalmalarıdır.
Yalan oldu bu haftaki yazımda konu Yani her alanda; Siyaset, Dünya, Yaşam, İş,Aşk, Sevda, İçinde Yalansız bir dünya diliyorum siz okurlarıma ve YALANCILARA sesleniyorum. Bence kısa zamanda mum alın ve bu mum alevi mumu erittiğinde sizde eriyin bitin yalanlarınızla. Yalan insan yaşamında en acı duygu bence yalancılar bunu anlayamazlar çünkü  “Yalancıların Duyguları Yoktur.” Bu manada bakıldıkça da bu insanlardan her türlü kötülük gelir topluma. Gerçek olmayan sahte yüzleri, hayatın her alanında olur.
Neden YALANCILAR; evet şimdi bu yazıyı okuyanlar neden yalancıları yazdın diyecekler. Şimdi nedeni ni açıklıyorum düşünsenize sosyal ağlarda, toplumda yazılara bakın hep birileri birilerine hep yalan söylüyor. Sevdiklerine bile artık yalan söyleyen insanların bol olduğu bir ortamda, bu yazı olmazsa olmazlardan olur diye düşündüm.
Herkese Yalansız dolansız mutlu bir dünya diliyorum. Yalancılar hariç!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 11 yıl önce yorumlandı

      çok güzel bir yazı inanın insanın duygularını etkiliyor sözler ve bu bakış açısı ile bakınca gerçekçi olmak çok güzel.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV