banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aç karnına zayıflatan 3 içecek!

Kilo verme sürecinde sporun yanı sıra sabahları aç karnına tüketilen içecekler de önemli bir role sahip. Zayıflamak için öğünlerin atlanmasını yanlış bulan uzmanlar, doğru zamanda doğru gıdayı tüketmeyi öneriyor.

03 Kasım 2023 Cuma 15:30
Aç karnına zayıflatan 3 içecek!
banner322
Aç karnına zayıflatan 3 içecek!

Kilo verme sürecinde sporun yanı sıra sabahları aç karnına tüketilen içecekler de önemli bir role sahip. Zayıflamak için öğünlerin atlanmasını yanlış bulan uzmanlar, doğru zamanda doğru gıdayı tüketmeyi öneriyor. Bu yüzden sabahları aç karnına tüketeceğiniz içecekler önemli. İşte zayıflama sürecini hızlandıran 3 içecek...
Hiçbir gıda ya da içecek pat diye zayıflatmaz. Kilo vermek bazıları için kolay bazıları için uzun bir süreç. Kilo vermek için çok çabalıyorsanız o zaman yağ içeriği yüksek, kalori yüklü ve karbonhidrat fazlası olan gıdaları da azaltmanız gerekir. Sabahları aç karnına içildiğinde hızlı zayıflamaya yardımcı olan içecekleri derledik.

ZAYIFLATAN 3 İÇECEK

1. Limonlu Su

Limonun kalorisi ve kilo kaybına yardımcı olan diğer temel besin maddeleri düşüktür. Yapmanız gereken tek şey yarım limonun suyunu bir bardak ılık suya sıkmak ve bunu sabah ilk iş olarak aç karnına içmek.
2. Yulaf Ezmesi Suyu

Lif, temel vitamin ve mineraller açısından zengin olan yulaf ezmesi kilo vermeye yardımcı olur. Yaklaşık 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesini suyla karıştırın ve iyice karıştırın. Bunu sabahları aç karnına için. Bu sizi uzun süre tok tutmanıza yardımcı olur.

3. Tarçın Suyu

Tarçın antioksidan ve antiinflamatuar özellikleriyle bilinir. Yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak sıcak suya ekleyin ve iyice karıştırın. Bunu sabahları aç karnına için.

DİKKAT

Herhangi bir hastalığı olanlar, özellikle tansiyonu olanlar mutlaka doktoruna danışmalıdır.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV