banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Baş ağrısını bıçak gibi kesen 3'lü

Sinüzit baş ağrısı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısına sebep olan bir hastalık. Zencefil çayı, soğan, sarımsak, yeşil çay buharı sinüzitle gelen baş ağrısını kesiyor. Bunlardan bazılarını koklamak bile yetiyor.

10 Kasım 2023 Cuma 10:47
Baş ağrısını bıçak gibi kesen 3'lü
banner266
Baş ağrısını bıçak gibi kesen 3'lü! İster için ister koklayın

Sinüzit baş ağrısı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısına sebep olan bir hastalık. Zencefil çayı, soğan, sarımsak, yeşil çay buharı sinüzitle gelen baş ağrısını kesiyor. Bunlardan bazılarını koklamak bile yetiyor. Peki, hangisi nasıl kullanılmalı? İşte sinüzitten başı zonklayanlara ilaç gibi tarifler...
Sinüzitle gelen baş ağrısı bazen tüm gün bazen de birkaç gün devam ediyor. Baş ağrısının yanında burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı da görülüyor. Hepsi bir araya gelince ortaya dayanılmaz bir baş ağrısı çıkıyor. Baş ağrısına iyi gelen zencefil çayı, soğan ve sarımsak karışımlarını yeşil çay buharı tarifini sizler için derledik. Bazı tarifleri içmeden sadece koklayarak bile şifa bulabilirsiniz.


YEŞİL ÇAYLA BUHAR BANYOSU

Yeşil çay birçok hastalığa iyi geldiği gibi, sinüzit belirtileri üzerinde de olumlu etkiye sahiptir. Günde 3 bardaktan az olmayacak şekilde yeşil çay içerek veya buhar banyosu yaparak sinüsleri rahatlatabilirsiniz.

ZENCEFİL ÇAYI AĞRIYI DİNDİRİR
Bir bardak kaynatılmış suya karabaşotu tomurcuklarını koyun ve demlenmeye bırakın, bir saat beklettikten sonra için. Karabaşotu antibakteriyel özelliğe sahip olduğundan, kısa sürede sinüzit sorununu ortadan kaldıracaktır. Sarımsak, yeşil ve ginseng çayını da karabaşotuyla karıştırarak içebilirsiniz. Öte yandan bir miktar karabaşotu dövülerek toz haline getirildikten sonra elde edilen toz, burun deliğine enfiye gibi çekilir. Bu da sinüsleri rahatlatan bir uygulamadır. Sinüzit nedeniyle oluşan baş ağrılarında, zencefil çayı ağrıyı azaltmada etkilidir. Zencefil kökünü bir demlikte kaynatın, 15 dakika sonra için. Başınızın ağrıdığı dönemlerde günde 2 bardak tüketebilirsiniz.

SOĞAN VE SARIMSAK KARIŞIMI

Soğan suyu rahat nefes almaya yardımcı olur. Bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde etkilidir. Asidik yapısı sayesinde sinüzite çare olur. Soğan ve sarımsak suyu karıştırılarak sinüsler üzerinde daha güçlü bir etki sağlanır.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV