banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erkeklerin dişleri köşeli ve sert olarak tasarlanır

Erkeklerde gülüş tasarımı planlanırken mümkün olduğunca köşeli ve sert konturlu bir diş modeli tasarlanır.

14 Aralık 2013 Cumartesi 15:39
Erkeklerin dişleri köşeli ve sert olarak tasarlanır
banner229
Erkeklerin dişleri köşeli ve sert olarak tasarlanır
Erkeklerde gülüş tasarımı planlanırken mümkün olduğunca köşeli ve sert konturlu bir diş modeli tasarlanır. Erkeklerde önemli olan dişlerin dudak altından yeterince görünmesini sağlamaktır. Ancak erkeklerin üst dudaklarının uzun olması bu tasarımın gerçekleşmesinde bir dezavantajdır.
Üst dudağın uzunluğu nedeniyle üst dişileri daha uzun olarak yapılmaktadır. Ama dişler uzun olarak tasarlanırken dışarı doğru çıkarılmadığı için kesinlikle dişlek bir görüntü oluşmamaktadır. Erkek diş estetiğinde kadınlara göre en büyük fark budur. Dişlek dişler feminen bir hava verir. Erkeklerde özellikle elmacık kemikleri belirginleştikçe dişlerin modeli daha köşeli olarak yapılır. Ön iki keser dişlerin boyutlarını yanındaki dişlerden daha uzun olmamasına dikkat edilir. Ön dört diş hemen hemen aynı boyda planlanır. Çünkü ön iki dişin çok daha uzun olduğu model çalışmalarında yine feminen bir hava oluşmaktadır.

Gülüşü belirleyen referans noktaları:
Üst dudak yüksekliği, alt ve üst dudağın kalınlığı, alt çene ucunun şekli, elmacık kemiklerinin belirginliği, sakal ve bıyık kullanımı, kaşların eğimi ve kalınlığı, yüzün anatomik formu… Bu referanslar değerlendirilerek gülüş planlaması yapılır. "Beylikdüzü Tabela Neon" Bu sayede kişinin yüzüne ve kişilik özelliklerine uygun bir ağız ve diş estetiği yapmak mümkün olmaktadır.

Sakal ve bıyık diş estetiğini etkiler
Erkeklerde sakal veya bıyık diş estetiğini önemli ölçüde etkileyen unsurlardır. Özellikle kirli sakal denilen modelde dişlerin rengi ile sakal rengi arasında kontrast oluştuğundan çok beyaz dişler yapmak yanlış olacaktır. Bıyıksız, sakalsız ve açık tenli bir erkeğe çok beyaz dişler kullanmak mümkündür. Ancak koyu tenli ve sakallı bir kişilerde mümkün olduğunca natürel diş tonlarını tercih etmek gerekir. Eğer bu ten rengine rağmen  "AE Seo Yazılım" özellikle beyaz dişler isteniyorsa dişlerin yüzeyinde anatomik şekiller derin işlenerek gelen ışığın kırılması sağlanır ve dişler fazla parlak gözükmez. Böylece dişlerin beyazlığı olur ama parıltısı olmaz ve bu sayede aradaki renk kontrastı sorun olmaz.

Erkeklerde güzel bir gülüş için…
- Gülüş sırasında baş aşağı eğilmemeli, yere paralel veya daha yukarıda konumlanmalı. Gözler çok fazla kısık veya çok açık kalmamalı
- Gülüş rahat olmalı ancak bir sınır getirilmeli, gülerken ağız açık olmalı ve dudaklar gereğinden fazla açılmamalı.
- Dişler bakımlı ve beyaz gözükmeli,
- Dişetlerinin rengi pembe olmalı ve kızarık görünmemeli.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV