banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Sağlık Bakanı'ndan vatandaşa: Bir dakika sabret yav

Müezzinoğlu, Karaman Devlet Hastanesi töreninde konuşması sırasında kalabalığın arasından sürekli ’Anjiyo servisi istiyoruz’ diyen bir kişiye, "Bir dakika sabret yav' diye seslendi.

18 Mart 2014 Salı 10:14
Sağlık Bakanı'ndan vatandaşa: Bir dakika sabret yav
banner266
Sağlık Bakanı'ndan vatandaşa: Bir dakika sabret yav
Müezzinoğlu, Karaman Devlet Hastanesi töreninde konuşması sırasında kalabalığın arasından sürekli ’Anjiyo servisi istiyoruz’ diyen bir kişiye, "Bir dakika sabret yav' diye seslendi.

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Karaman Devlet Hastanesi töreninde konuşması sırasında kalabalığın arasından sürekli 'Anjiyo servisi istiyoruz' diyen bir kişiye, "Bir dakika sabret yav. Cebimizde vereceğiz birazdan. Cebimde getirdim merak etme" diye seslendi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TOKİ tarafından yaptırılan 450 Yatak Kapasiteli Yeni Karaman Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katılmak için birlikte helikopterle
Karaman'a geldi. Akşam saatlerinde Kemal Kaynaş Stadı'nda Karaman Valisi Murat Koca tarafından karşılanan Bakanlar Elvan ve Müezzinoğlu, törenin yapılacağı alana gitti.

Hastane önündeki açılış töreninde ilk olarak devlet hastanesinin dünü ve bugününün anlatıldığı slayt gösterisi yayınlandı. Önündeki gazeteci ve vatandaşlardan slaytı izleyemeyen Bakanlar Elvan ve Müezzinoğlu, ellerini havaya kaldırıp, kalabalığın perdenin önünden çekilmesini işaret etti. Bunun üzerine bakanların yakın korumaları basın mensupları ve vatandaşların geriye doğru açılmasını sağladı.

AK Parti Hükümetinin yaptığı yatırımları anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 30 Mart'ta yapılacak seçimleri işaret ederek, "30 Mart seçimleri Türkiye için önemli bir yol ayrımı. O nedenle istikrar diyorsak, Türkiye'nin gelişmesini, büyümesini, güçlenmesini istiyorsak, inşallah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vereceksiniz.''dedi.

BAKANDAN, VATANDAŞA TEPKİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, konuşması sırasında kalabalığın arasından bir kişi 'Anjiyo servisi istiyoruz' dedi. Kalabalığın arasındaki kişinin sık sık 'Anjiyo servisi istiyoruz' demesi üzerine Bakan Müezzinoğlu, elini kaldırıp, 'Dur' işareti yaptı. Vatandaşın istediğini tekrar etmesi üzerine Müezzinoğlu, "Bir dakika sabret yav. Cebimizde vereceğiz birazdan. Cebimde getirdim merak etme" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV