banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Abdullah Gül'den ifade açıklaması

Abdullah Gül: Yaşananlar talihsiz ve üzücü. Görevini yapan kurumlar suçlanırken dikkat edilmeli.

10 Şubat 2012 Cuma 15:25
Abdullah Gül'den ifade açıklaması
banner291
Abdullah Gül'den ifade açıklaması
Abdullah Gül: Yaşananlar talihsiz ve üzücü. Görevini yapan kurumlar suçlanırken dikkat edilmeli.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve öteki eski yetkililerin ifadeye çağrılmasıyla ilgili olarak "Kurumlar, kanunlarla verilen görevleri yerine getirmelerinden dolayı suçlanırken çok dikkatli olunması gerekir. Bu konu ve bütün bunların yaşanması, Türkiye için gerçekten talihsizliktir ve üzücüdür" dedi.
HERKES BÜYÜK RESME BAKSIN

Gül, Kanada Büyükelçisi John Holmes'in güven mektubunu sunmak üzere kabulünden önce gazetecilerin Fidan ve bazı eski MİT yetkililerinin ifadeye çağrılması ve sonrasında yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine sözlerine, "Herkesin büyük resme bakmasını isterim" diyerek başladı.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgenin olağanüstü bir dönemden geçtiğine işaret eden Gül, bölgenin hiçbir zaman bu kadar sıcak bir ortam içerisinde olmadığını ifade etti.

Gül, Türkiye'nin çevresindeki ülkelerde olağanüstü gelişmeler yaşandığını yineleyerek, şöyle konuştu:
TÜRKİYE İÇİN TALİHSİZLİKTİR

"Lehte ve aleyhte olağanüstü değişiklikler oluyor. Bütün bunlar Türkiye'nin geleceğini, milli güvenliği, milli çıkarları yakından ilgilendirmekte. Böyle bir ortamda kanunlarla verilen yetkiler var. Kurumlar, kanunlarla verilen görevlerini yerine getirmelerinden dolayı suçlanırken, çok dikkatli olunması gerekir. Bu konu ve bütün bunların yaşanması Türkiye için gerçekten talihsizliktir ve üzücüdür. Ümit ederim herkes soğukkanlılığını korur ve her şey yerli yerine oturur."


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV