banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Adalet Bakanı Ergin: Akil İnsanlar'a ücret ödenmiyor

Bakan Ergin, Akil İnsanlar Heyetinin ücret almadığını açıkladı.

17 Nisan 2013 Çarşamba 10:15
Adalet Bakanı Ergin: Akil İnsanlar'a ücret ödenmiyor
banner322
Adalet Bakanı Ergin: Akil İnsanlar'a ücret ödenmiyor
Bakan Ergin, Akil İnsanlar Heyetinin ücret almadığını açıkladı.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
"AKİLLERE PARA ÖDENMİYOR"

Ergin, Akil İnsanlar'a ücret ödenmediğini belirterek, "Bunlar gönüllü hizmetlerdir. Ülkelerinin geleceklerini düşünen vatansever kişilerdir. Yaptıkları çalışmalar da Kamu Güvenliği Müsteşarlığı tarafından organize edilmektedir" dedi.

Sadullah Ergin şunları söyledi:
"TALİMATI OLMADI"

"Silivri'de Başbakan, ne hakimlere ne savcılara talimat verme noktasında değildir. Orada yapılanın bir kaba kuvvet gösterisi olduğunu, duruşma salonunda yargıya baskı yapıldığını ifade etmiş, bunu kınamıştır Sayın Başbakan. Ben de Başbakan'ın yaptığı tespite önemli ölçüde katılıyorum.
TEMEL FIKRASI ANLATTI

Laiklik yargı eliyle kaldırılıyor, laiklik tehlike altında, irtica hortluyor, memleket elden gidiyor bunlar artık çok eskide kaldı. Karşılığı olmayan şeyler. Bu ülkede sosyalistler tehdit, aleviler tehdit, komünistler tehdit, Kürtler tehdit, Müslümanlar tehdit. Hani Temel otoyolda ters yöne girmiş, polis radyosu da anons yapıyor, 'dikkat trafiği aç ters yönden gidiyor' diye. Temel 'Ne bitanesi hepisu tersten geliyor' demiş. Bu ülkede vatandaşların önemli kısmı devlete tehdit gibi algılanmış geçmişte. Başımızı kumdan çıkaralım lütfen."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV